TERIMA KASIH FOLLOWER

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA GILA ISIM COACHING TERGEMPAR TERAKHIR CLIENT DURHAKA TAKSUB GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA KURANG AJAR, GILA ISIM, SAKIT JIWA, BERMASALAH MENTAL. [FB Post : 6/7/2020. Kemaskini ke blog : 21/5/2024]. Artikel ini sambungan daripada ARTIKEL INIARTIKEL INI dan ARTIKEL INI.


Asalnya artikel ini tajuknya Personal coaching tergempar terakhir. Beta tukar. Tercapailah hajat di hati ikut saran PDRM, sebarkan cover laporan polis khusus berkaitan dalam komplot tuduh, tohmah, fitnah, manipulasi perbualan, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda dan jiwa), keselamatan (ruh, jiwa, nyawa dan semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan bunuh beta oleh penyebar, pengamal dan penganut ilmu ajaran sesat meditasi New Age Movement Budha dalang utama kedua dan kronologinya secara ringkas.

PASTOR MALAYSIA, PUAK SILAT, INFLUENCER PENGKHIANAT AGAMA, BANGSA DAN NEGARA.

PASTOR MALAYSIA, PUAK SILAT, INFLUENCER PENGKHIANAT AGAMA, BANGSA DAN NEGARA. (18/2/2023 updated 1/6/2024). Sambungan daripada artikel blog ini.

Semuanya berkaitan adab dan akidah.

Pastor Malaysia, ajaran sesat, agenda arahan dunia baru, Kristianisasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar attack
Gambar ini terjumpa di facebook. Sudah menjadi sistem kebanyakan negara. Sumber rujukan, Portal Pejabat Mufti, Al-Quran dan buku-buku hadith soheh pegangan ahlis sunnah wal jama'ah berkaitan Gerakan Missionary Kristian (kristianisasi) bukan rujuk kisah Isroelliyyat, puak syiah dan wahabi. Tak mainlah copy paste

Ini adalah pengalaman beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta pernah lalui sendiri, hampir mati nyaris hilang nyawa akibat sihir individu dan kumpulan ajaran sesat. Lembam faham akan jadi mereng, gila isim, sakit jiwa, bermasalah mental seperti mereka yang mengadu-domba kepada beta sibuk hendak korek rahsia dan penyebar-penyebar ajaran sesat bermula tahun 2015 sehingga tahun 2018, tahun 2020,  2021, 2022, 2023 hinggalah ke tahun 2024. Semua susah beta block. Video berkaitan penjenayah kalangan pastor-pastor Malaysia beta muat naik di dalam perkongsian ini. Beta bukan grafic designer. Buat video ikut suka hati beta sahaja.

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER. (Publish on 07/05/2024 11:31. Updated 12/05/2024 19:53) Sambungan dari artikel INI, INIINI dan INI. Kemaskini, tambah sahaja apa yang teringat). 

Public Health Malaysia, info Penunggang agama, psikik scammer, pemberontak kerajaan dan negara, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, minda, jiwa, ruh, jiwa, nyawa, semangat, keluarga keturunan, Puteri Nur Cahaya, Cikgu ieta
Kredit kepada page Public Health Malaysia


Ini ha. Sudah lama beta suarakan. Hakikatnya, sampailah qiamat jenayah cyberbully tak akan padam sebab pentaksub penyembah memberhalakan mereka sungguh mendewa-dewakan mereka semua.

IMPLIKASI AJARAN SESAT : SIHIR, PUKAU, FITNAH MANIPULASI PERBUALAN JENAYAH CYBERBULLY

IMPLIKASI AJARAN SESAT : SIHIR, PUKAU, FITNAH MANIPULASI PERBUALAN JENAYAH CYBERBULLY.

Ajaran Sesat, Kumpulan Ajaran Sesat, implikasi Ajaran Sesat, Sumber poster, JAKIM, Puteri Nur Cahaya,
Akibat dan sebab ajaran sesat diharamkan.

IMPLIKASI AJARAN SESAT

  1. Akibat tidak cakna adab, akidah, nyawa, keluarga keturunan, pengetahuan undang-undang jenayah sivil dan syar'ieyyah, wujud ajaran sesat memesong akidah di kalangan professional korporat berbaju coat bertali leher malahan dalam kalangan penjawat awam juga hingga turut membiarkan pendakyah ajaran sesat bermaharajalela.

SEJARAH KETURUNAN BUKAN UNTUK DIBANGGA-BANGGAKAN

SEJARAH KETURUNAN BUKAN UNTUK DIBANGGA-BANGGAKAN [Sambungan dari SINI] Jangan baca artikel blog pengalaman beta ini jika anda tidak pernah dimaki oleh play victim (munafik) samseng, mafia, militan siber dan merasa bagaimana peritnya hampir mati nyaris hilang nyawa akibat sihir. Ulang pi lah doploh juta kali pun.... Selagi mereka tak padam selagi tu beta ulang. Makhluk penjenayah siber yang ada dalam artikel ni semuanya berkaitan keluarga keturunan. Mereka taksubkan leluhur jin bercampur dengan Gerakan Missionary Kristian, New Age dan ajaran amalan sesat lain. Beta disihir.


Bukan boleh bawa ke mati pun keturunan yang ada. Jadi usah banggalah dengan keturunan lebih-lebih lagi pada yang memberhalakan leluhur jin laknatullah'alaih.

PENGENALAN DIRI RINGKAS 

ASSALAMU'ALAIKUM.

✅ Nama pena, Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta, Suri rumah sepenuh masa Penulis Lifestyle Blogger, Content Creator mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI), Social Media Marketing Coach dan Speaker Digital Marketing. Mix Melayu (Raja Arab Banjar, Bugis dan Majapahit) keturunan Rasulullah SAW.

PENUNGGANG AGAMA TU MACAM MANA?

PENUNGGANG AGAMA TU MACAM MANA? Kongsikan pada 15/01/2024 03:21. Sambungan dari artikel KRONOLOGI INI.

ASSALAMU'ALAIKUM.

✅ Nama pena, Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta, Suri rumah sepenuh masa Penulis Lifestyle Blogger berpengalaman Social Media Marketing Coach dan Speaker Digital Marketing. Mix Melayu (Raja Arab Banjar, Bugis dan Majapahit).

KELULUSAN
✅ Graduan Universiti Teknologi Malaysia (ITM Space), jurusan Sains serta Pendidikan (Pengajian) Islam.
✅ Graduan Institute of Information Technology Cosmopoint kini KLMU. Jurusan Komputer dan Pengurusan.
✅ Graduan SMA Al-Ulum As-Sharieyyah (Bagan Datoh).
✅ Graduan Al-Ribatut Ta'lim (Kuala Selangor).
✅ Graduan Madrasah Irsyadiyyah Al-Ashraf Al-Wataniyyah (Penang).


KERJAYA
✅ Penulis Lifestyle Blogger. 
✅ Content Creator.
✅ Tik Toker Influencer
✅ Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). Meletakkan jawatan 14/9/2017 kronik Slipped Disc (Intervertebral disc @ Back Pain) L4 L5.
✅ Mantan Guru Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Meletakkan jawatan untuk fokus perniagaan.
✅ Mantan Penolong Guru Besar di sebuah sekolah swasta meletakkan jawatan untuk sambung belajar.
✅ Speaker Digital Marketing.
✅ Social Media Marketing Coach.


PENCAPAIAN
✅ Penceramah jemputan motivasi Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah.
✅ Penceramah jemputan Kursus Zero Cost Marketing anjuran MPAJ, JKP Zon 3, Negeri Selangor.
✅ Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) dari Ketua Setiausaha Negara (KSU) tahun 2016 (hasil dari 2007 sehingga 2015).
✅ Ringkasan Pengajaran Harian (RPH) Terbaik di peringkat sekolah tiga (3) tahun berturut-turut.
✅ Fasilitator Kem Rakan Quran (KRQ) Tahfiz Darul Hafidzhin dan Ketua Hiwar Bahasa Arab.
✅ Menerajui Jambori Unit Amal Nisak Wal Banat Negeri Selangor.
✅ Aktivis politik sebagai Ketua, Bendahari dan Setiausaha di peringkat cawangan hingga ke peringkat Negeri Selangor.
✅ Naib johan syair peringkat Kawasan Ampang Jaya.
✅ Naib Johan Syarahan Bahasa Arab antara firqah di pondok.

PROGRAM KEUSAHAWANAN
Personal and group coaching.
1️⃣ Advanced Blogging and Business via SocMed.
2️⃣ Marketing and Branding
3️⃣ Personal Life Coaching.
⏯️ Lifetime Solution and solving problem.
♥️ 1/3/2022 atas saranan suami, berehat dari berniaga, seminar, kursus, coaching keusahawanan dan personal life coaching kerjaya sambilan isi masa lapang untuk fokus urusan persekolahan anak-anak, hantar ambil beliau bekerja sahaja.

BERNIQAB SEMULA
1/7/2021 berniqab semula dengan izin suami, tidak diizinkan pamer diri di laman sosial. 

KRONIK SLIPPED DISC
24/9/2023 pulih kronik slipped disc L4 L5 tanpa pembedahan dan perkara melibatkan syirik dan khurafat. Anti scammer, anti ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat). Alhamdulillah semua masalah sudah terlerai. Gangguan dari ejen Gerakan Missionary Kristian pastor Malaysia masih wujud lagi, sudah dapat beta atasi.


PENUNGGANG AGAMA MENUNGGANG AGAMA


Penunggang agama, play victim, tidak berakhlaq
PENUNGGANG AGAMA MENUNGGANG AGAMA dan ayat-ayat quran untuk menzahirkan dirinya suci. Ramai di facebook dan laman sosial lain ya guys. Beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta cuba dimurtadkan oleh mereka dan mereka hasut beta ikut gerakan ajaran sesat mereka bermula tahun 2015 lagi di instagram. Tahun 2020 serangan pertama ke atas beta. 2021 mereka bergabung berkomplot dengan pastor Malaysia, gang silat sesat, motivator, konsultan, fasilitator, coach adab barai akidah rakai, sihir, santau, ugut bunuh beta atas nama Gerakan Akhir Zaman Teori Konspirasi Panji Akhir Zaman 313. Bodoh belaka memberhalakan leluhur jin dan produk Atomy Gerakan Missionary Kristian.

KENAPA TAK BOLEH SEBUT KAU ADA SAKA?

KENAPA TAK BOLEH SEBUT KAU ADA SAKA?Kongsi di blog pada 29/12/2023 jam 22:26. Sambungan daripada artikel INI dan INI.

Dedah, bongkar, ajaran sesat, silat sesat, perawat bomoh, ilmu hitam, ahli sihir, gila isim sakit jiwa
BILA BANGSA MELAYU SENDIRI JADI PENGKHIANAT DAN TALIBARUT KEPADA MUSUH SESAMA BANGSA, AGAMA DAN NEGARA, ITU NAMANYA CELAKA. Contohnya di SINI (artikel blog berkaitan).

MATLAMAT beta, bongkar dedahkan ajaran sesat dan scammer selepas dua puluh tiga (23) tahun lepas, beta nama pena Puteri Nur Cahaya (Cikgu ieta) hadap diorang tu sebenarnya diorang penyebar ajaran amalan sesat, puak silat sesat, motivator, konsultan, fasilitator, coach business marketing, doktor perawat² bomoh ilmu hitam ahli sihir tradisional moden dan sekutu-sekutu mereka (Gerakan Missionary Kristian @ pastor Malaysia) cuba murtadkan dan bunuh beta. Semua dah gila isim sakit jiwa termasuk sekor adik ipar, abang ipar suami dan bapa saudara suami berlambak khadam jin belaka tapi fitnah beta ada jin, saka, iblis. Walhal mereka taksubkan leluhur jin. iewww jijiknya. 🤢🤮 

Featured Post

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA GILA ISIM COACHING TERGEMPAR TERAKHIR CLIENT DURHAKA TAKSUB GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA KURANG AJAR, GILA ISIM, SAKIT JIWA, BERMASALAH MENTAL.   [ FB Post : 6/7/2020 . Kemaskini ke b...