TERIMA KASIH FOLLOWER

PSIKOPAT SILAT SESAT BOMOH SCAMMER PENUNGGANG AGAMA PERITUAL

PSIKOPAT SILAT SESAT BOMOH SCAMMER PENUNGGANG AGAMA PERITUAL (Sambungan daripada artikel ini)

Beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta darah Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit keturunan Rasulullah SAW dedah, bongkar kegiatan scammer, ajaran sesat, solusi masalah kesihatan mental dalam channel niAsalnya nama Panji Alam Nusantara. Sudah lama beta padam tak mau ada kaitan langsung dengan mistik misteri Nusantara ajaran sesat akhir zaman teori konspirasi penyebar-penyebar ajaran sesat manipulasi perbualan soal-jawab dengan beta.

Pada mulanya beta hanya letak kisah tentang bapa saudara suami beta pesara askar, pemain tekpi di Johor, menetap di Kamunting Perak, bomoh ilmu hitam ahli sihir PSIKOPAT itu sahaja. Artikel blognya (boleh tekan kalau nak baca) sudah lama artikel tu beta siapkan. Pautan artikel tak mesra Instagram dan Facebook. Malas dah nak update sebab masa buat artikel blog tu, beta masih kurang faham lagi. Channel telegram jaga akidah kita dah kurang update. Jadi bila beta sudah faham, beta kongsikan semula ikut kronologi kemaskini jika perlu. Padan muka mereka semua. Aniaya, zalimi dan fitnah lagi beta?  

KENAPA PUAK SILAT KOMPLOT DENGAN BOMOH PSIKIK SCAMMER PENUNGGANG AGAMA SILAT SESAT PERITUAL MEROYAN?

KENAPA PUAK SILAT KOMPLOT DENGAN BOMOH PSIKIK SCAMMER PENUNGGANG AGAMA SILAT SESAT PERITUAL MEROYAN? Siar di Facebook page puteri.nurcahaya pada 6/7/2022. Page itu akan beta mergekan kepada page lain InShaa Allah. Edited & upload ke Blog pada 24/12/2023. Perkongsian ini panjang. Jangan baca jika tidak minat membaca atau malas membaca ya. Moga semua yang sudi membaca atau kongsikan kepada ramai, Allah SWT kurniakan terang mata hati faham apa beta kongsikan hasil pengalaman beta sendiri. (Publish 25/12/2023 20:52)

PDRM minta beta kongsikan kepada awam cover report police fitnah, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, minda, keluarga keturunan beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta DARAH Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit KETURUNAN Rasulullah SAW oleh puak professional, SILAT SESAT PERAWAT BOMOH ilmu hitam ahli sihir tradisional moden PENYEBAR AJARAN SESAT PERITUAL berkhadam (manusia sarungan syaithon) SAMSENG, MAFIA MILITAN untuk menjawab semua persoalan berkaitan akidah beta, membersihkan nama dan keluarga keturunan beta. Harap maklum.


PENGENALAN DIRI



  1. Nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta, darah Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit KETURUNAN Rasulullah SAW. 1/3/2022, atas saranan suami, berehat dari berniaga dan semua aktiviti sambilan isi masa lapang untuk fokus hantar ambil anak-anak bersekolah dan suami bekerja. Bahagia sebagai surirumah sepenuh masa, Penulis Lifestyle Blogger, Content Creator berpengalaman Social Media Marketing Coach dan Speaker Digital Marketing.

USTAZ PERAWAT BOMOH ILMU HITAM AHLI SIHIR

JURNAL PENULISAN 30 : USTAZ PERAWAT BOMOH ILMU HITAM AHLI SIHIR. Kongsi pada 09/12/2023 jam 15:06. Sambungan daripada artikel INI sudah malas kemaskini, dulu masih kurang faham lagi. Bila sudah faham, edit kronologinya lagi tapi buat part by part. Hehe. Maklumlah, penghujung tahun 2023 baru faham sepenuhnya. 


Yang bergelar ustaz, doktor perawat bomoh dukun ilmu hitam ahli sihir tradisional dan moden adalah antara manusia sarungan syaithon berkhadam jin, sihir, pukau, hipnosis, ritual (jadikan beta perantara berinteraksi dengan leluhur jin) guna kaedah meditasi, astral travel projection @ meraga sukma (bertapa) melalui ruqyah syirkiyyah militan tradisional moden. Mereka adalah penyebar ajaran amalan sesat. Sudah berapa ekor beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta pemilik page Kisah Cikgu ieta (Page lama) dan puteri.nurcahaya (backup page), datuk nenek moyang beta Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit KETURUNAN Rasulullah SAW TERjumpa dan TERjebak dengan mereka. Ramai daripada mereka, mengajar Tauhid di merata tempat. Yang terakhir, mengaku kepada beta, sudah 23 tahun sesat dan ada saka. Patutlah bila dia mula ruqyah beta, kronik slipped disc beta semakin berulang-ulang malahan semakin teruk. Mereka ni berkhadam, tapi hobi dan tabiat mereka, fitnah beta ada jin saka. Segala macam bahan sihir dan pengasih berkhadam disebarkan kepada beta. iewww.... 🤢🤮 Beta sudah tahu, memang beta sekolahkan adab pakej maki hamun carut percuma! Inilah antara sebab kenapa beta lebih gemar kongsi pengalaman, tips kehidupan, info scammer online marketing, scammer akidah dan solusi masalah. 

Jurnal Penulisan 19 : Lupa tutup lampu

Jurnal Penulisan 19 : Lupa tutup lampu.
Nama pena, Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta 01/12/2023 @ 2:20 pm.


Mat motor solat Jumaat, adab, sopan, jumper, bateri kereta tak boleh start, jumper, aksesori kereta, jumper habis bateri, masjid, Puteri Nur Cahaya, Cikgu ieta
Alhamdulillah ada jumper, ada masjid boleh tumpang caj.


Lupa tutup lampu kereta. Dah tak boleh start. Jumper pula habis bateri. Di masjid dengan anak lelaki ke lima (5), caj jumper di perkarangan masjid. Alhamdulillah anak nak solat di masjid ni. Ada tempat nak caj.


"Kenapa Kak?" Ada anak muda depan kereta beta tegur.

"Enjin tak boleh start. Jumper habis bateri pula." Jawab beta.

Datang kawannya tanya,

Jumper ada wayar panjang tak? Boleh tarik dari kereta lain.

Beta jawab

Takde.

Mereka berdua tanpa diminta, tolong tolak kereta betulkan kereta masuk ke dalam parking kereta. Terharu rasa. Ucap terima kasih, melimpah-ruah rezeki dan dipermudahkan semua urusan diorang je la. Baik diorang tolong beta. Mat motor tengok rugged je pakaian tapi solat Jumaat. Alhamdulillah. Ini yang Nabi Muhammad SAW suka. Anak muda yang bersopan dan solat Jumaat. Beta pun rasa hormat.

Cuma, segan la pula, dalam kereta ada kertas basah kesan hujan tak sempat buang. Bocor sikit di bahagian tempat break rasanya tak tahu bila.

Di perkarangan masjid, beta tanya pekerja masjid

Encik, berapa nak bayar kepada masjid tumpang caj jumper ni ya? 

Pekerja masjid cakap,

Tak pe. Tak payah bayar.

Subhanallah. Alhamdulillah. Dalam dunia di bumi Malaysia ni, masih wujud lagi manusia-manusia berhati mulia walau tak kenal siapa kita. Syukur Alhamdulillah.

Jaga adab InShaa Allah dapat jaga aqidah


Nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta darah Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit keturunan Rasulullah SAW. Kongsi hal aqidah, nyawa, tips hadap makhluk bermasalah mental dan tips kehidupan


Featured Post

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER.   ( Kongsi pada  07/05/2024 jam 11:31. Kemaskini pada  12/05/2024 jam 19:53),  Pinned   article  29/...