TERIMA KASIH FOLLOWER

SEJARAH KETURUNAN BUKAN UNTUK DIBANGGA-BANGGAKAN

SEJARAH KETURUNAN BUKAN UNTUK DIBANGGA-BANGGAKAN [Sambungan dari SINI] Jangan baca artikel blog pengalaman beta ini jika anda tidak pernah dimaki oleh play victim (munafik) samseng, mafia, militan siber dan merasa bagaimana peritnya hampir mati nyaris hilang nyawa akibat sihir. Ulang pi lah doploh juta kali pun.... Selagi mereka tak padam selagi tu beta ulang. Makhluk penjenayah siber yang ada dalam artikel ni semuanya berkaitan keluarga keturunan. Mereka taksubkan leluhur jin bercampur dengan Gerakan Missionary Kristian, New Age dan ajaran amalan sesat lain. Beta disihir.


Bukan boleh bawa ke mati pun keturunan yang ada. Jadi usah banggalah dengan keturunan lebih-lebih lagi pada yang memberhalakan leluhur jin laknatullah'alaih.

PENGENALAN DIRI RINGKAS 

ASSALAMU'ALAIKUM.

✅ Nama pena, Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta, Suri rumah sepenuh masa Penulis Lifestyle Blogger, Content Creator mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI), Social Media Marketing Coach dan Speaker Digital Marketing. Mix Melayu (Raja Arab Banjar, Bugis dan Majapahit) keturunan Rasulullah SAW.

PENUNGGANG AGAMA TU MACAM MANA?

PENUNGGANG AGAMA TU MACAM MANA? Kongsikan pada 15/01/2024 03:21. Sambungan dari artikel KRONOLOGI INI.

ASSALAMU'ALAIKUM.

HADITH NABI PERTAMA

Abu Hurairah RA meriwayatkan Rasulullah SAW bersabda : 

“Akan tiba pada manusia tahun penuh kebohongan. Saat itu, orang bohong dianggap jujur. Orang jujur dianggap bohong. Pengkhianat dianggap amanah. Orang amanah dianggap pengkhianat. Ketika itu, orang Ruwaibidhah berbicara.” 

Ada orang bertanya : 

“Siapa Ruwaibidhah itu?”

Nabi menjawab, 

“Orang bodoh yang menguruskan urusan umum.” (Hadith Riwayat Ibnu Majah).


Perkara ini sudah pun berlaku. Ramai Asatizah @ ulamak suuk dan penyebar ajaran sesat golongan professional menerajui sistem pemerintahan negara dan juga ramai individu dibayar untuk fitnah golongan Asatizah dan individu yang mempertahankan Islam. Hingga nurtizen sudah tidak dapat membezakan antara haq dengan yang batil. Melainkan mereka yang memiliki mata hati yang bersih bukan bawah pengaruh iblis laknatullah'alaih.

----------------------------

HADITH KE DUA (2)

Daripada Abu Hurairah r.a. Nabi SAW bersabda : 

“Semua umatku akan masuk ke dalam syurga melainkan yang enggan.”


Sahabat berasa kehairanan lalu bertanya; 

“Ya Rasulullah! Siapa yang tidak mahu masuk syurga?”

 

Rasulullah SAW menjawab : “Siapa yang taat kepadaku bererti dia mahu masuk syurga dan siapa yang menyalahi ajaranku maka itulah yang tidak mahu masuk syurga - [Riwayat Bukhari].

HADITH KETIGA (3)

Maksud penunggang agama.

Daripada Abu Hurairah ra. berkata: Rasulullah saw. bersabdab ; 

“Akan timbul di akhir zaman orang-orang yang mencari keuntungan dunia dengan menjual agama. Mereka menunjukkan kepada orang lain pakaian yang dibuat daripada kulit kambing (berpura-pura zuhud dari dunia) untuk mendapat simpati orang ramai, dan percakapan mereka lebih manis daripada gula. Padahal hati mereka adalah hati serigala (mempunyai tujuan-tujuan yang jahat)”. Riwayat Tirmizi


Jadi kenapa perlu dikhuatiri lagi? Syurga dan neraka itu sudah jelas. Biar Allah SWT sahaja balas semua khianat dan zalim orang kepada kita. Jika berkaitan dengan akidah, nyawa, fitnah diri, fitnah keluarga keturunan, lapor polis itu mesti sebagai bukti kita tidak redho perbuatan sesat menyesatkan dan kita menentang mereka. Hang siapa pun, hang orang silat dan mempertahankan Palestine ka, kalau hang bersekongkol dengan mereka, hang tetap dilaknat Allah SWT selama-lamanya.

DALIL AYAT AL-QURAN

Penunggang agama, play victim, tidak berakhlaq
PENUNGGANG AGAMA MENUNGGANG AGAMA dan ayat-ayat quran untuk menzahirkan dirinya suci. Ramai di facebook dan laman sosial lain ya guys. Beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta cuba dimurtadkan oleh mereka dan mereka hasut beta ikut gerakan ajaran sesat mereka bermula tahun 2015 lagi di instagram. Tahun 2020 serangan pertama ke atas beta. 2021 mereka bergabung berkomplot dengan pastor Malaysia, gang silat sesat, motivator, konsultan, fasilitator, coach adab barai akidah rakai, sihir, santau, ugut bunuh beta atas nama Gerakan Akhir Zaman Teori Konspirasi Panji Akhir Zaman 313. Bodoh belaka memberhalakan leluhur jin dan produk salur dana kepada kelas bible Gerakan Missionary Kristian. 

Featured Post

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER.   ( Kongsi pada  07/05/2024 jam 11:31. Kemaskini pada  12/05/2024 jam 19:53),  Pinned   article  29/...