TERIMA KASIH FOLLOWER

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA GILA ISIM COACHING TERGEMPAR TERAKHIR CLIENT DURHAKA TAKSUB GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA KURANG AJAR, GILA ISIM, SAKIT JIWA, BERMASALAH MENTAL. [FB Post : 6/7/2020. Kemaskini ke blog : 21/5/2024]. Artikel ini sambungan daripada ARTIKEL INIARTIKEL INI dan ARTIKEL INI.


Asalnya artikel ini tajuknya Personal coaching tergempar terakhir. Beta tukar. Tercapailah hajat di hati ikut saran PDRM, sebarkan cover laporan polis khusus berkaitan dalam komplot tuduh, tohmah, fitnah, manipulasi perbualan, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda dan jiwa), keselamatan (ruh, jiwa, nyawa dan semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan bunuh beta oleh penyebar, pengamal dan penganut ilmu ajaran sesat meditasi New Age Movement Budha dalang utama kedua dan kronologinya secara ringkas.

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
PLAY VICTIM MUNAFIQ. 

Nampak macam simpati,
dalam diam dia mengeji. 
Nampak macam ambil berat, 
sebenarnya dialah musibat. 
Ibarat duri dalam sekam,
gunting dalam lipatan.

Nama pena 
Credit pic : Daily Video page.


Orang tak hormat akidah dan nyawa beta takkan nak dihormat sembunyi rahsiakan lagi? Dah tak rajin seperti dahulu share all out artikel blog. Memang suka ulang. Ada yang tanya lagi. Jadi beta ulanglah lagi. Ala copy paste dari yang dah sedia ada sahaja hanya tambah mana teringat. Dulu memang semua update di Facebook. Ikut ajaran guru business yang update selalu apa kerja di laman sosial dibuatnya. Itu teknik marketing lapuk nak buat orang kenal, suka dan percaya pada kita. Sebenarnya tak perlu pun. 

Dia macam ni, bila client coaching, kawan-kawan bekas sekerja, ipar duai lebih percayakan musuh dalam selimut daripada beta yang dah lama mereka kenal, beta lantakkan je. Sebab otak mereka dah hilang. Tak kuasa nak pergi kepada sekor demi seekor explain. Buang masa sahaja. Baik menulis di blog dan buat video. Lebih berfaedah. Suami pesan, jangan layan. Suami pun tak jawab banyak bila adik kakaknya percayakan fitnah. Hek elehlah hai. Ada akal, semua letak ke lantai. 🙄

Hobi menulis masih diteruskan. Kongsi sahaja repost. Biar padan muka semua yang menganiaya beta. Conversation dengan client mendurhaka ni sudah hilang tak sempat backup masa handphone rosak. Yang ada sahaja beta kongsikan. 

Ada orang pandai bercakap, menulis buku dan terbitkan buku. Hanya pandai bercakap, menulis dan terbitkan buku sahaja. Tapi bila ditanya, satu apa pun dia tak faham. Sebab, copy paste tidak menjiwai apa dikongsikan dan tidak pernah melalui pengalaman sendiri. Sebab itu blur, bila beta tanya tidak faham. Ada orang, konon-kononnya hendak menasihat beta dan tunjuk simpati. Akhirnya lembam faham, bodoh sombongnya hingga ke mati. Mereka di dalam artikel blog ini adalah contoh kekal abadi.

Biarkan beta mengamuk dengan cara tersendiri. Ini lebih baik dari beta membunuh semua makhluk sarungan iblis laknatullah'alaihim sudah murtad melanggar hukum Allah SWT tapi tuduh, tohmah, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack beta selama ini yang ramai tidak tahu apa sebenarnya telah berlaku. Selamat membaca moga Allah SWT beri kefahaman, taufiq dan hidayah kepada pembaca.


SENARAI NAMA PENYEBAR AJARAN SESAT.

Mereka ini penjenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, play victim munafiq dukun ilmu hitam ahli sihir tradisional dan moden. PDRM sebut psikik scammer penunggang agama, pemberontak, pengkhianat kerajaan dan negara.

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Nombor 1 dan nombor 6 DALANG UTAMA KOMPLOT ini. Nombor 12 beta tak kenal. Nombor 11 hanya ditag oleh nombor 1 dan nombor 9 (macai dukun) pada perkongsian komplot tuduh, tohmah, fitnah, manipulasi perbualan, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda jiwa), keselamatan (ruh, nyawa, semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan bunuh beta tapi pernah dakyah beta amalan selawat untuk cuci ruh bersihkan dosa. Yang lain semua terlihat dalam komplot bunuh beta. 

Senarai ni beradab di Facebook pada tahun 2019. Beta dapat senarai nama ni pada bulan sebelas (11) tahun 2021, tapi beta buat tak kisah sahaja. Alah, itu pun ketua ajaran sesat teori konspirasi diakui ramai tolollwers fake account munafiq sebagai professor campurkan daripada apa yang sudah terjadi kepada beta sahaja pun. Bukan keseluruhannya. Sekadar kongsi senarai sahaja tak berguna pun bukan senarai penuh, add friend beta tapi biarkan sahaja tuduhan, tohmahan, fitnah ke atas beta dalam group sesatnya asyik mengumpat orang sini sana apa barang? Sama sahaja tak ada bezanya dia dengan penyebar ajaran sesat KURANG AJAR yang lain. Akhirnya tukang jahit andartu influencer betina perasan hebat bongkarkan dia tu drug addict. Dua ekor ni dok berkelahi di Facebook macam budak-budak terencat akal tapi sama-sama play victim, sudah tahu beta difitnah, jenayah siber, masih lagi ikut perawat bomoh dukun dan kurang ajar buat video mengumpat beta. Depan  beta tak nak cakap, belakang beta mengumpat. Memang toksik bodoh gila isim sakit jiwa macam ni beta block terus. Ramai betul follower ramai tapi bodoh tak guna akal berkaitan adab, nyawa dan keluarga keturunan.


KOMPLOT PENYEBAR AJARAN SESAT DUKUN ILMU HITAM AHLI SIHIR SILAT SESAT BERKHADAM

Beta disihir dan didakyah leluhur tu moyang oleh dukun ilmu hitam ahli sihir nombor 13 (moden) dan nombor 14 tradisional dan moden, sekor lagi tok batin dukun takde nama dalam senarai. Masa terperangkap di antara dua alam (alam jin dan alam nyata) hasil dukun² iblis laknatullah 'alaih nombor 13 dan nombor 14 ritual jadikan beta perantara mereka berinteraksi dengan leluhur jin sibuk nak tahu siapa umat akhir zaman, hal Puteri Gunung Ledang, jambatan emas di mana. Kumpulan silat sesat, kumpulan penyembah leluhur jin iblis laknatullah'alaih semuanya sangapkan Puteri Gunung Ledang dan kemarukkan emas. 


Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Tahun 2020, selepas ruqyah syirkiyyah (sihir, ritual hipnosis, pukau, syirik dan khurafat) oleh nombor 14, tuduhan, tohmahan, fitnah, dihipnosis pukau dan diugut oleh nombor 13,
"Sesat, wahabi, jin siti jenar, penyebar tauhid 3, bipolar, melawan mufti, bermasalah mental, sakit jiwa, tidak mahu dirawat, ugut PDRM, Jabatan Agama akan memantau, lokapkan". 

Selepas itu beta diugut saman oleh Presiden Pertubuhan Perunding Latihan dan Motivasi Muslim Malaysia (TAMRIN) supaya diamkan scammer online marketing Bisnes MLM produk Korea Selatan Gerakan Missionary Kristian. Selepas itu ugutan saman personally di telegram dari perunding motivasi Pengerusi (TAMRIN), akhirnya pada 3/9/2021 dia berkomplot pula tuduh, tohmah, fitnah, manipulasi perbualan, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda jiwa), keselamatan (ruh, nyawa, semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan bunuh beta.

Laporan polis sudah dibuat. Pautan artikel blog di bawah perkongsian artikel ini.


DALANG UTAMA KOMPLOT PERSONAL LIFE COACHING CLIENT GILA ISIM.  
  1. Nombor 1 ASYIK TANYA dari DM hinggalah ke dalam personal life coaching tentang X-Man, bunian, tembok Raja Iskandar Zulqarnain, Nabi Isa, naga, keris dari kayangan, minta rawat sakit kulitnya, tunggul balak, Hang Tuah, Bonda Ratu Tinta Sakti, Dewataraya. Eh banyak lagilah dia punya soalan. Beta suruh solat hajat pemalas. Sibuknya nak minta scan sana sini, dakyah jadi pemberontak negara.
  2. Terakhir kontradik, bila nombor 1 asyik seru Hang Tuah, Bonda Ratu Tinta Sakti nya dan Dewataraya. Itu Jin. Serupalah dia menyeru. Maka yang diseru Jin ifrit Dewataraya pergunakan jari beta berinteraksi dengan dia. Tak perguna minda beta ya. Sebab beta terus berwudhuk dan kick dia terus dari personal life coaching. Dah nombor 1 manipulasi perbualan soal jawab dia dengan beta, tuduh, tohmah, fitnah beta mengaku Dewataraya, Pembantu Imam Mahdi dan pelbagai lagi yang tak masuk akal Muslim DIGABUNGKANnya sekali dengan perbualan soal jawab nombor 6, guru silat Seni gayung Fatani Putrajaya sudah sesat, nombor 4, 5, 8 dan 16 dengan beta.
  3. Bebal, lembam faham sungguh akal. Dia dah tahu makhluk jin boleh berinteraksi dengan beta dia lupa semua apa dia sendiri dah tulis semasa dalam personal life coaching dengan beta. Terlampau taksubkan alam JIN ifrit sampai gila isim terlampau mencari leluhur jin bangsa iblis laknatullah'alaih, samseng, mafia, militan, kalut pula sebar gambar dan buat video cuba aibkan, jatuhkan beta kepada awam.
  4. Semua whatsapp, telegram conversation dan mesej beta tak padam. Gambar mereka pun ada bahan bukti. Nombor 1 beta padam DM bila dah tahu dia play victim kuat fitnah orang tak sependapat dengan dia. Tapi nombor 13 mentornya Pastor Malaysia padam perbualan dengan beta waktu di telegram. Kuikuikui. Semua takut terbongkar rahsia dakyah beta ajaran sesat beta bongkarkan.
Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Play victim munafiq penunggang agama memang licik bersandiwara berkomplot dengan nombor 6 guru Latih Silat Seni Gayong Fatani Putrajaya dan lain-lain. Nombor 1 ni penyangak licik ditaksubkan ramai yang tidak berakal lagi bingai.

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Nombor 1 penyangak licik ditaksubkan ramai followers bingai.


MACAI KEPADA PENGARAH DAN SEMUA DALANG KOMPLOT
Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Play victim munafiq memang licik bersandiwara, ketua-ketua kumpulan ajaran sesat Akhir Zaman teori konspirasi 313 preppers berkomplot dengan nombor 6 dan lain-lain kecuali nombor 12 beta tak kenal. Nombor 9 ni penyangak licik ditaksubkan ramai followers bingai. Setakat ugut sahajalah. Tindakan KOSONG! LEMBIK BACUL!

 

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
DUKUN


Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
DUKUN

DALANG UTAMA KEDUA KOMPLOT

1) Silat memang ramai sesat, gila isim, sakit jiwa gila 🐷 bermasalah mental. Nombor 6 Guru Latih Silat Seni Gayung Fatani Putrajaya ni salah seekornya. Scammer akidah dalang utama kedua komplot menjatuhkan, bunuh, aibkan beta.

GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI  PUTRAJAYA BERMASALAH MENTAL PENYEBAR AJARAN SESAT MEDITASI GERAKAN NEW AGE SIHIR MODEN BERDAMPING DENGAN KHADAM. SETIAUSAHANYA PUN SAMA GILA ISIM BERMASALAH MENTAL. SUDAH TAHU BIARKAN SAHAJA JANTAN SANGAP TU. MANA BERANI JAWAB EMAIL. PENGECUT. NAK MEMBELA PALESTINE KONON! TAPI KURANG AJAR SEBAR AJARAN SESAT. 

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
2) La hai, selalu intai story beta, patutlah busuk hati, dengki, sakit hati beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta SPM calon persendirian, jadi pengawas, digelar ratu insta dan dianugerahkan APC. Sudahlah biul, lembam faham, kurang ajar pertikai Ketua Setiausaha Negera pemberi anugerah. Perangai iblis laknatullah'alaih, kalah budak²! Gila! Gila isim, sakit jiwa, gila 🐷 bermasalah mental, bipolar disorder mood.

3) Beta sudah lama diperhatikannya. Minat silat, beta beli buku silat dari dia, tak tahu pula dia ni samseng, mafia, militan, gila isim, sakit jiwa, bermasalah mental, berkhadam, dukun ilmu hitam ahli sihir. 



Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
4) Suami beta sudah bakar buku tidak berfaedah langsung ni. Sebenarnya isi kandungannya mengandungi ilmu sesat (sihir, syirik dan khurafat), ada jampi mantera oleh dukun ilmu hitam ahli sihir tradisional pemilik buku dan guru latih silat Seni Gayung Fatani Putrajaya penyebar ajaran amalan sesat.

5) Menyamar nak tolong leraikan kekeliruan, rupa-rupanya nak try test ilmu, dakyah beta tauhid, tasawuf songsang, ajaran amalan sesat zikir sirr ditambah kaedah meditasi (amalan sihir, ritual bertapa @ bersuluk) New Age Movement (Budha) untuk syok sendiri semasa bininya dalam pantang. 

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
6) Meditasi (bertapa atau bersuluk) kaedah puak silat sesat, perawat dukun ilmu hitam ahli sihir adalah amalan ritual sihir menyeru khadam jin kafir laknatullah'alaih.

7) Beta bangkang, sergah dan dedahkan, dia berkomplot manipulasi perbualan soal-jawab beta, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, niqab, kesihatan, keluarga keturunan beta. Meroyan kesurupan serupa mati bini. Tak ada keMALUan! fitnah beta pengikut tegar walhal friend pun tak pernah! Mengaku awek dia, dikomen, maki hot chick & macam-macam lagi di beberapa perkongsian tuduh, tohmah, fitnah, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda jiwa), keselamatan (ruh, nyawa, semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan beta. Semua screenshot daripada netizen beta simpan. Perbualan di whatsApp pun ada. Bukit semua tu.

8) Sudahlah khadamnya jin ifritnya setiap hari ganggu, berdialog bukan-bukan dengan suami beta. Puas suami beta berdialog dengan khodamnya kononnya hendak rampas beta dari suami beta. Memang tidak masuk logik akal. Tapi walau pun beta setengah mati pengsan, beta ingat dialog dilafazkan, ingat apa yang berlaku bila beta kerap pengsan tanpa sebab setiap malam suami beta berjaga. Memang ilmu, perbuatan, amalan sesat (sihir, syirik dan khurafat) tak ngam dengan beta. Itulah sebenarnya punca pengsan tanpa sebab. 

9) Akhirnya tak tahu malu, sudah ada bini sedang dalam pantang, mengaku beta aweknya dan pengikut tegar dia sedangkan beta tidak pernah menjadi rakan facebooknya pun. Punyalah busuk hatinya dia kepada beta. Tak dapat jadikan beta mangsanya, beta difitnah jenayah siber ya. Tak dapat cara zahir, cara halus dia guna berusaha murtadkan beta nak buat beta ikut cakapnya. Memang makin teruklah beta maki dia bertubi-tubi

10) Sudahlah tuduh, tohmah, fitnah beta, perasan macho, gatai tebiang mabuk ketum bini dalam pantang cari beta nak try test ilmu meditasi (bertapa @ bersuluk) untuk syok sendiri. ieyyy yai geli-geleman! TAK ADA keMALUan fitnah pula beta follower tegar aweknya, maki beta setakat hot chick, komplot macam-macam lagi tuduhan, tohmahan, fitnah dilemparkan tidak masuk akal mukmin Muslim. Ugut-ugut pula. Macam haram jadah perangai. Silat kejadah apa Seni Gayong Makrifat Dan Fatani ni? Berduyunlah puak silat sesat semua serang beta bertubi-tubi.

11) Macam-macam lagilah dia tohmah, tuduh, fitnah selepas beta tolak ajaran amalan sesatnya. Bodoh, gila isim sakit jiwa, gila babi, perasan. Ganggu ruh, jiwa, nyawa dan semangat beta.  Sebab itu beta maki, hamun dan carut dia secukup rasa. Tak kelapaq haih! Dia yang offer nak bantu selesaikan kekeliruan. Dah terbongkar perangainya, menggelabah terus meroyan. 

12) Berkomplot pula dengan nombor 1, nombor 2, kawannya nombor 9, nombor 10, nombor 14, nombor 15, nombor 16 dan beberapa ekor lagi pada 3/9/2021.

13) Mereka curi gambar-gambar beta, manipulasi (jadikan) perbualan dengan beta, sebagai pengakuan), buat akaun palsu guna nama beta, tuduh, tohmah, fitnah, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack) ke atas akidah, kesihatan (minda dan jiwa), nyawa (ruh dan semangat), niqab beta, fitnah keluarga keturunan beta. 

"Puteri Bunian, perawat ilmu sarungan, tak pandai marketing, iman daun pisang, syirik, mental problem, ada jin, saka, leluhur jin, iblis, kuncu-kuncu dajjal, ahli sihir, hantar jin, buka niqab nampak jantan, mengaku dari kayangan tapi muka hitam legam macam Puteri Dayang Senandung, mengaku hybrid, kembar Cleopatra, cicit Azazil, Dewataraya, Pembantu Imam Mahdi, awek dan follower tegar guru latih silat Seni Gayong Fatani (gatal terbiang try test ilmu untuk syok sendiri, perasan nak mampus, maki beta setakat hot chick)" Ini semua SEBAHAGIAN fitnah dalang komplot  terhadap beta.

 

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Baru beta perasan jam 1:34 pagi 19/6/2024, nombor 6 sebarkan laporan polis beta terhadap nombor 13 dan nombor 14. Laporan polis terhadap dia di bawah.

"Bukan biz dh ni, ni mmg keje cari pasal dgn org, Dr. Amir nombor 14 yg rawat dia pn sakit pale, xleh brain.... Sbb dia bw perkakas minta ditabal sbg Puteri ape ntah. Dr. x layan, alih² Dr. kena report polis" jawab penyamar. 
Jantan-jantan sangap, bangsat, lahanat, bangang weh, bila masa aku bisnes dan bawa perkakasan? Aku report police sebab difitnah, diugut dan rawatan tak betul menggunakan kaedah leluhur jin syirik. Bacalah bodoh. Memang bodoh lembam faham perangai nombor 6 kurang ajar, beta sudah explain melalui voice note, sibuk pula dia tanya kepada yang menyamar sebagai Tuan Zul. Kalau kau berani apahal kau tak tanya terus ke balai? Atau tanyalah terus kepada nombor 14. Beta tanya kepada admin group FB tersebut Pak Guru Rahimie, tak ada penama Zul. Banyak pula tu ayat dia padam. Nampak sangat bohong. Phui! 

Laporan polis terhadap nombor 13 dan 14 di atas ☝️


14) "Iblis, ular siluman, Nyi blorong, kuncu dajal, buniyan, syirik, jahil ...mai buat kacau semula... Habes dijajanya semua tokoh² hebat sebagai GILA ISIM.. Sedangkan dirinya sendiri yang sebenarnya gitu... kesayangan dewataraya kayangan.. dari keturunan Ratu Cleopatra. Mata tu syeram banget lahh!!" Fitnah nombor 2, penyebar ajaran sesat ilmu karuuhun (leluhur jin) terhadap beta akibat dengkikan ramai merapati beta. Ada pula nombor 2 asyik mengadu-domba ke sini ke sana tarik perhatian jantan-jantan kegersangan. Mujur dahlah nombor 1 jantan sangap, buaya tembaga gila isim bermasalah mental sanggup jadikan dia isteri menggantikan  si nombor 8 mantan bakal isteri nombor 1 kawan baik yang dia sendiri khianati. Penyebar ajaran sesat ilmu karuuhun semuanya. Taksubkan jantan buaya, yang beta pun hendak di try testnya. Nombor 8 beta tak lapor polis. Beta lapor yang buat fitnah disebarkan oleh ramai sahaja termasuk nombor 2 pendengki. 

15) Bila beta maklumkan kepada nombor 8 yang nombor 1 bekas client personal life coaching beta dan nasihatkan "hati-hati". Nombor 8 KURANG AJAR fitnah beta menghasut, hantar sihir, zalimi mereka, fitnah beta fitnah Tengku Asmadi Tengku Mohamad (DTA) sebagai Jesuit dan pelbagai lagi fitnah, siap doakan Allah hancurkan beta demi KERANA cinta yang buta. Ha, terimalah padahnya. Merana azabnya putus cinta, ahli kumpulan pengadu domba hal mereka minta pula bantuan beta nak rawat nombor 8 sudah terkena. Beta block sahaja malas nak ambil tahu dah hal mereka. 

16) Menurut kawannya nombor 9 penyebar ajaran amalan perang memeaongkan akidah sebelum beta block terus, nombor 6 sudah dipanggil Bukit Aman. Kahkahkahkah! Padan muka! Apa-apa hal nak pertikai, pertikailah PDRM dan kuasa Allah SWT ek. Usah sibuk mempertikai beta. Beta hanya melaksankan tanggungjawab beta, pertahan akidah, membela diri, nyawa, membersihkan nama, keluarga keturunan beta dan menjawab persoalan sahaja.



LAPORAN POLIS TERHADAP  MUHAMMAD ANIS HASSAN (Haniz Zerstoren), MOHD SIDDIQ @ HARIS KERSANI / POCIK DAN TENGKU AZRUL HAMDI TUAN ZOLKAPELI (Jalak Lenteng).

Rujuk senarai nama di atas. Nombor 1, 6 dan 10, antara jantan-jantan sangap kemarukkan alam jin, nusantara yang berkomplot tuduh, tohmah, fitnah, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack akidah, kesihatan (minda jiwa), keselamatan (ruh, nyawa, semangat), niqab, keluarga keturunan beta, ugut saman, lapor polis, bunuh, sihir, santau, sumbat dalam kandang babi, jurus sampai muntah darah, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan beta. 


Kumpulan ajaran sesat, Gerakan New Age, Muhammad Anuar Ibrahim, Cikgu Nuar, bomoh, Hafize Adnan, Silat 7 langkah, Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli, penyebar ajaran sesat new age, silat Seni Gayong Fatani, Putrajaya, Muhammad Arifin Rizkin, Juliana Hussein, Lyana Bajana, Muhammad Anis Hassan, Haniz Zerstoren, Muhd Siddiq, tukang santet, psikik scammer, gila isim sakit jiwa, pemberontak kerajaan dan negara, pengkhianat agama, bangsa dan negara, Muallij Ahmad, bomoh ilmu hitam, ahli sihir tradisional, penunggang agama, penyebar ajaran sesat, cuci ruh, bersihkan dosa, ruqyah rohiyyah, ilmu karuuhun, ilmu leluhur jin, akhir zaman, teori konspirasi, komplot, bunuh, tuduh, tohmah, fitnah, ghibah, manipulasi perbualan, jenayah cyberbully, body shaming, cyberwar, cyber attack, akidah, nyawa, ugut bunuh, ugut sihir, ugut santau, ugut jurus sampai muntah darah, ugut saman, ugut lapor polis, ugut PDRM, JAIS, MAIS, angkut, sumbat lokap, tapi satu apa pun tak jadi
TARIKH ADUAN : 6/8/2021
Pengadu Menyatakan:

PADA 22/06/2021 JAM LEBIH KURANG 0006 HRS. SEMASA BERADA DI RUMAH ALAMAT SEMASA SEDANG MEMBUAT SIARAN LANGSUNG SECARA PERSENDIRIAN MELALUI AKAUN TELEGRAM. ADA SEORANG AHLI KUMPULAN YANG BERNAMA MUHAMMAD ANIS HASSAN HANIZ ZERSTOREN (NAMA AKAUN FACEBOOK) NO. TELEFON (011 ) TELAH MENUDUH DI SAMPING SAYA IALAH JIN IFRIT. 

UNTUK MAKLUMAN, SEBELUM INI PADA 07/12/2020 SAYA TELAH MENERIMA TUDUHAN SEPERTI SAYA SESAT DARIPADA MOHD SIDDIQ @ HARIS KERSANI / POCIK (NAMA GELARAN DI AKAUN FACEBOOK) NO. TELEFON (AHLI  KUMPULAN YANG LAIN. SAYA SERING MENERIMA TUDUHAN YANG BERBAUR ALAM MISTIK YANG TIDAK AHLI NYATA DARIPADA AHLI-AHLI DIDALAM FACEBOOK. 

PADA 22/07/2021 HARIS KERSANI JUGA TELAH MENAMBAH SAYA DIDALAM GROUP WHATSAPP BICARA TAMAR JALIS DAN MEMAKI HAMUN SAYA SEHINGGA MENYEBABKAN KESIHATAN SAYA TERJEJAS DAN SAYA BERASA MALU AKIBAT PERBUATANNYA KERANA SAYA MENGABAIKAN DIA DIDALAM GROUP TERSEBUT.

PADA 16/07/21 TENGKU AZRUL HAMDI TUAN ZOLKAPELI @ JALAK LENTENG XI (NAMA AKAUN FB) NO. TELEFON ( TELAH BERKONGSI ILMU TAUHID DAN TASAWWUF DENGAN SAYA SEHINGGA 31/07/21 BELIAU TELAH MEMBERIKAN AMALAN ZIKIR SIRR, ANTARA KAEDAHNYA IALAH MEDITASI YANG MENYIMPANG DARIPADA AKIDAH ISLAM DAN MEMBERATKAN DIRI SAYA SEHINGGA MENGGANGGU JIWA SAYA. SAYA TELAH MEMARAHI BELIAU KERANA MENGAJARI ILMU YANG SALAH DAN DIA TELAH MENUDUH SAYA SYIRIK DAN TELAH MENGHINA KETURUNAN SAYA. SAYA JUGA TELAH BERKONGSI DI AKAUN  FACEBOOK DAN TELEGRAM BAGI MENGELAKKAN ORANG LAIN TIDAK TERJEBAK DENGAN KEGIATAN MEREKA YANG DIISTILAHKAN GILA ISIM INI. 

SAYA DATANG KE BALAI POLIS BUAT LAPORAN ADALAH UNTUK MENAFIKAN TUDUHAN TERSEBUT SERTA SEBAGAI KESELAMATAN DIRI SAYA SEKIRANYA TERJADI APA-APA PERKARA YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU KEMUDIAN HARI.

SEKIAN LAPORAN SAYA.



AMBUSH GROUP WHATSAPP

Selepas beta beri AMARAN, ambush group whatsapp Guru latih silat Seni Gayong Fatani Putrajaya sesat dalam groupnya. Sebab itulah Guru latih silat Seni Gayong Fatani Putrajaya sesat meroyan berterusan. Padan muka! Tahu malu beta serang dia dalam kumpulan silat sesat semua gila isim sakit jiwa gila 🐷, maka berterusanlah dia jadi play victim munafiq ke sana ke sini di Facebook bersama sekutu-sekutunya tabur fitnah meroyankan wirid hal beta. Kesudahannya, zahir jelas samseng, mafia militan ini perasan mengaku beta aweknya. Hak tuih! Lawan beta sekor dia tak berani. Dia berkomplot dengan guru latih silat 7 langkah dan si bodoh yang lain 

Dimaklumkan oleh bekas ahli group whatsapp kepada beta mereka ghibah beta dalam komplot jenayah siber ni. Mereka menghina silat lain dan asyik sembang silat dicampur-adukkan dengan perkara-perkara mistik. Ada yang berhalusinasi dalam kumpulan itu. Teruk gila isim sakit jiwa ahli kumpulan silat mereka ni. Beta setakat ghibah tak ada hal. Tapi fitnah akidah beta, keluarga keturnan beta, tu melampau. Beta lapor polis terus.

Nombor 6 dan 15 berkomplot. Rujuk senarai nama di atas. Ada rakaman perbualan guru latih silat 7 langkah mengaku fitnah beta. 


LAPORAN POLIS TERHADAP TENGKU AZRUL HAMDI TUAN ZOLKAPELI (Jalak Lenteng) DAN HAFIZE ADNAN.

Kumpulan ajaran sesat, Gerakan New Age, Muhammad Anuar Ibrahim, Cikgu Nuar, bomoh, Hafize Adnan, Silat 7 langkah, Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli, penyebar ajaran sesat new age, silat Seni Gayong Fatani, Putrajaya, Muhammad Arifin Rizkin, Juliana Hussein, Lyana Bajana, Muhammad Anis Hassan, Haniz Zerstoren, psikik scammer, gila isim sakit jiwa, pemberontak kerajaan dan negara, pengkhianat agama, bangsa dan negara, Muallij Ahmad, bomoh ilmu hitam, ahli sihir tradisional, penunggang agama, penyebar ajaran sesat, cuci ruh, bersihkan dosa, ruqyah rohiyyah, ilmu karuuhun, ilmu leluhur jin, akhir zaman, teori konspirasi, komplot, bunuh, tuduh, tohmah, fitnah, ghibah, manipulasi perbualan, jenayah cyberbully, body shaming, cyberwar, cyber attack, akidah, nyawa, ugut bunuh, ugut sihir, ugut santau, ugut jurus sampai muntah darah, ugut saman, ugut lapor polis, ugut PDRM, JAIS, MAIS, angkut, sumbat lokap, tapi satu apa pun tak jadi
Repot ditaip oleh pengadu sendiri 
Pengadu (SUAMI BETA) Menyatakan
Saya ingin membuat laporan berkaitan Hafize Adnan (Handphone :013- ) dari group FB Alam Persilatan Melayu telah mengiklankan berkaitan belajar dan mengajar silat semasa dirumah kami.

Hafize Adnan selaku admin group Whatsapp (WA) Ku Cari Guru Demi Pusaka telah mengiklan group persilatan tersebut.

Saya dan isteri telah berminat untuk menyertai group tersebut. Hafize bersetuju untuk mengajar kami.

Pada 11/08/2021 (Rabu).l jam 10.00 malam, kami telah berinteraksi secara online diantara saya isteri dan Hafize. Kami berbincang dan bertanya berkaitan persilatan. Beliau akan membawa perkara keinginan kami kepada guru nya. 

Pada 16/08/2021 (Isnin) Jam 7.43 pagi di dalam Group WA Ku Cari Guru Demi Pusaka beliau telah menghina dan memperlekeh isteri saya tuduhan tidak benar dan sesat. Dari situ kami dapati beliau menubuhkan group WA ini bertujuan mencuri rahsia daripada ahli kumpulan, membawa ajaran sesat iaitu dzikir sirr dan kaedah meditasi yang menyimpang dari akidah. Hafize dan juga dan Tengku Azrul Hamdi bin Zuilkifli (HP 010-) telah menuduh isteri saya sesat, tak betul, wahabi dan bawa ajaran sesat. Hafize mengugut akan bawa ke Jabatan Agama.



RAKAMAN PERBUALAN

5/6/2024 beta baru dengar semula rakaman perbualan suami beta sound nombor 15 guru latih silat 7 langkah tuduh, tohmah, caci, maki, hamun beta dalam kumpulan 'Ku Cari Pusaka Demi Guru' dikendalikan oleh dia. Bila beta ingatkan dia, jauhi syirik dan elakkan campur perkara mistik dalam silat, beta pula dikeluarkan.

Beta dan suami masa tu minat untuk berguru silat. Dia minta zoom. Maka berzoom meetlah dengan nombor 15. Dia rakam perbualan dan ambil gambar kami. Masa sesi zoom meet tak berani bersuara langsung. Pengecut. Tak percaya, tak boleh terima dek akal dia, ada keturunan Rasulullah SAW dalam group 'Ku Cari Pusaka Demi Guru', berlaku peristiwa suri Tuan Mufti Negeri Sembilan, Ustaz Zainul Asri pun pernah kongsikan perkara berkaitan. Dia tak berani, pengecut, takut cakap terus kepada kami suami isteri. 

Sebaliknya, dia berkomplot dengan nombor 6, mengumpat, sindir, maki hamun beta pada perkongsian nombor 6  tuduh, fitnah, tohmah, berbohong beta ni awek dia sekadar hot chick, jenayah cyberbully body shaming akidah beta. 

Memang puak silat sesat ni kalau orang tak sependapat dengan mereka, akan dimaki, difitnahnya.

Dalam kumpulan, mereka pertikai ahli silat  keturunan Hang Tuah dan keturunan Rasulullah SAW sebagai iblis. Ramai ahli silat kontak beta maklumkan mereka ghibah beta dan ahli silat menyatakan tak bersetuju beta dikeluarkan. Sama seperti semasa nombor 13 tohmah beta sebiji sama sahaja modus operandi mereka. Silat sesat, jantan bacul, semuanya hanya berani dalam kumpulan kalangan mereka sahaja. Berlagak samseng, mafia, militan nak mampus. 

Dalam rakaman perbualan, nombor 15 tuduh, tohmah, fitnah beta

"Tak betul, ajaran sesat, tak boleh pakai, mengaku Dewataraya, Nabi Isa, ajar benda tak betul, menyesatkan"

Kami tahu dia dah berpakat dengan nombor 6.  

Suami tanya,

"Apa ajaran sesat isteri saya bawa? Saya nak Tuan minta maaf kepada Tuan Puteri Dan masukkan balik ke dalam group. Kami dah tahu Tuan berpakat dengan Azrul. Saya akan buat report police dan maklumkan ajaran tuan kepada polis", Suami arahkan minta maaf, dia jerit meroyan dan ugut,

"Ramai Whatsapp saya tanya saya. Saya takkan minta maaf! Buat apa minta maaf dengan orang dah tak betul, dah sesat, bawa ajaran sesat! Biar polis tangkap. Saya akan buat laporan kepada MAIS, kita tengok sapa kena tangkap!" jerit, tohmah, tuduh, fitnah Hafize Adnan guru latih silat 7 langkah, play victim dan penyibuk, kepada suami beta bila suami minta dia minta maaf kepada beta kerana mengata, tohmah beta dalam kumpulan silat bercampur mistiknya 'Ku Cari Guru Demi Pusaka, berkomplot dengan Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng).

Barulah beta faham, semua dia terima tu daripada nombor 6, whatsapp manipulasi perbualan soal jawab nombor 1 dan nombor 6 dengan beta, tuduhan, tohmahan, fitnah yang diviralkan oleh nombor 9 ketua ajaran sesat akhir zaman teori konspirasi 313 preppering. Buta mata hati pemalas tabayyunnya uih.

Pengecut, bodoh, bangang, lembam fahamnya puak-puak silat sesat ni ui lebih percayakan dukun. Eh lupalah, puak silat sesat pun beramal ilmu dukun. Puak silat sesat memang majoriti sombong bodoh, lembam faham, kuat manipulasi, gila isim sakit jiwa bermasalah mental. Waktu suami beta sound dia terbongkarlah dia hanya berpura-pura sahaja terima kami, sekadar nak try test beta ni Islamkah tidak. Begitulah bangsat lahanat perangai nombor 15.


MAKI GURU LATIH SILAT TUJUH LANGKAH 

29/06/2022, 8:26 am, beta tunjuk screenshot conversation perkongsian fitnah mereka berdua terhadap beta yang diberi kepada beta,

Ni binatang iblis syaithon laknatullah ni kau percaya sangat eh Hafize Adnan? Kau pun sama bawa ajaran sesat lagi nak eksyen? Bangang dajjal macam korang ni perguna group untuk silat sebenarnya bawa mistik syirik khurafat ajaran sesat! Bodoh piang kamu semua ni. Kamu ingat orang tak screenshot bagi pada aku hah pendakyah ajaran sesat silat 7 langkah berlagak sombong nak mampus! Ilmu pun tin kosong nak cakap banyak!

Bangang belaka kamu sama dengan Azrul pendakyah ajaran amalan Meditasi sesat Gerakan New Age ni! Kuncu-kuncu iblis dajjal belakanya kamu semua ni!

Aku haramkan semua fitnah kau pada aku tunggu saman menyusul! Bodoh Bangang jantan gila isim Hafize Adenan silat 7 langkah ilmu tin kosong! Sifat 20 tauhid pun bengap lagi nak fitnah aku macam-macam dalam group berpakat dengan Azrul. Dasar jantan-jantan dayus pengecut pondan takdak telor belaka! Berani mai hadap laki aku! Bangang! Semua perbualan dalam group aku beri BUKIT AMAN!

Azrul tu kau percaya sangat.  Dahlah lembik! Dayus! Jantan sangap perasan! Otak bebal kalut korek rahsia rupanya gang dengan budak² sesat! Kena sergah terus buat tohmah! 

Apa punya banganglah kau ni Hafize Adnan hah?! Tua saja tapi otak takda! Ada akal tak pakai letak di lantai! Ingat aku hadap sangat dengan penjual buku silat gila isim tu? Nak muntah! 🤢🤮

30/6/2022 sebab dah block WhatsApp, sambung pula maki di mesej. 

APAHAL KAU BANGANG SANGAT JANTAN KABARET! KAU TAK TAHU KISAH AWAL AKU AMIR SHAHMI MD. ALI & GANG JADIKAN AKU PERANTARA DEPA KOMUNIKADI DENGAN JIN HINGGA AKU TERMASUK KE ALAM SEPARANORMAL DAN DIKHABARKAN DICERITAKAN TU SEMUA AKU DAH BAGITAU AZRUL LAH BABI! APAHAL BANGSAT KAU NI MUNAFIQ BUAT GROUP TIKAM AKU DARI BELAKANG SIAL!
HAHAHAAHA GILA ISIM CARI GURU DEMI PUSAKA JIN! DAYUS PENGECUT! GUNA LOGO KERAJAAN BERTOPENGKAN AGAMA RUPANYA BANGSAT HAFIZE ADNAN GILA ISIM! KAU YANG DAHSYAT SAKIT JIWA PERCAYA MANGKUK HAYUN TU SEMUA DENGKIKAN AKU PAHAL BABI!

HATI KALAU DAH GELAP BEBAL DEK SYIRIK KHURAFAT BENDA BETUL NAMPAK SALAH! JIN PUN KAU TAK KENAL ADA HATI NAK TUDUH FITNAH AKU HAH JANTAN KEPARAT GILA ISIM CARI GURU DEMI PUSAKA JIN!

MANUSIA MACAM KAMU SEMUA NI TAK LAYAK DIHORMAT. BANJINGAN, GANGSTER MAFIA LEBIH AKU HORMAT DARI KAMU ORANG SILAT TAK BERADAB! ILMU PUN TIN KOSONG LAGI SEMBANG KENCANG DALAM KUMPULAN! DEPAN SUAMI AKU PENGECUT!

JANTAN GILA KURANG AJAR MACAM KAMU NI MEMANG HURU HARA HIDUPNYA! TUAN GURU AKU PUN TAK SEBENGAP BANGANG MACAM KAMU! KAMU TU SUDAH DILARANG BICARA PERKARA MISTIK OLEH JIN HASIL KERJA SYIRIK KHURAFAT AMIR SHAHMI MD. ALI MASIH BICARA LAGI APAHAL BANGANG! DAH TU FITNAH AKU! HINA MEREKA YANG PUNYA GERAK! KAMU TAK PERCAYA ALLAH DAN RASULULLAH SAW LANTAK KAMULAH! JANTAN APA DAYUS PENGECUT UMPAT, MAKI, HAMUN TANPA TABAYYUN! KAMU TU BERLAMBAK JIN DALAM JASAD KAMU TAK NAMPAK! FITNAH AKU PULA! KAMU YANG GILA TAK MENGAKU! SESAT SORANG SUDAHLAH! BAWA AHLI MERAPU MENCARUT BERCERITA PERKARA LAGHO APA KE JADAH! BANGANG LAGI TONGONG! PDRM DAN JABATAN AGAMA ISLAM PUN KETAWA BACA GROUP KAMU DAN FITNAH SI GILA ISIM AZRUL! MANA PDRM JABATAN AGAMA KAU HAH SIAL! 

Kahkahkahkah! Tahu kau takut eh Hafize Adnan? Kantoi dah gila isim bebal kuat menipu buat group untuk gila isim kau cari guru demi pusaka Jin kau kejadah apa hah bangsat! 

Now dah kena sergah baru tahu nak block aku di whatsapp eh jantan bangang! Dahlah guna logo pihak berkuasa! Pembawa ajaran sesat juga rupanya orang silat 7 langkah ni! Perbualan kau dengan Suami aku haritu jadi bukti kau penjenayah cuberbully! Report polis pun ada! Dan semua bukti aku dah beri pada Bukit Aman! Saman akan menyusul selepas urusan keluarga aku selesai. Kamu tunggu saman menyusul ya orang silat bangsat! Hahaha orang silat 7 langkah bawa ajaran sesat! Patut makan ubat tapi tertinggal itulah jadinya kamu Hafize Adnan gila isim sampai sekarang dok cari pusaka jin tok nenek moyang kau eh bangang! Share tau kepada awam dan dalam group sesat kau tu tau. Jangan lupa eh share dalam group silat di fb tu sekali tau. Biar ramai tahu kau tu GILA ISIM CARI GURU DEMI PUSAKA!

Aku hormat pada yang hormat aku sahaja dan aku tak baca pun apa kau tulis. Sebab aku block kau selepas aku ambush kau. Aku share dalam blog, laman sosial aku, juga kepada Bukit Aman semuanya termasuklah perbualan kau dalam group, tohmahan kau pada aku dan persepakatan kau berdua gila isim bangsat kepada polis dan awam. Bodoh punya jantan! Lembik! Dayus! Pondan! Sesat menyesatkan awam! Bangsat!

Selagi kamu tak bersihkan nama aku, mengaku kepada awam kamu penyebar ajaran sesat dan selagi kamu tidak mengaku kepada awam telah fitnah aku sebab kantoi aku tahu kamu semua siapa, 

Dengan ini, aku haramkan semua perbuatan kamu fitnah aku! Kamu yang gila isim semakin gila isim dan yang sakit akan semakin sakit!

EH NAMA KAMU TERSENARAI SEBAGAI GANG AJARAN SESAT DALAM GROUP DI FB. KAHKAHKAHKAH!!!! ITU PUN SUDAH BUKTI! 

HEI HAFIZE ADENAN GILA ISIM CARI GURU DEMI PUSAKA JIN! BANGSAT BERPAKAT DENGAN AZRUL BODOH TAK TABAYYUN PERBUALAN SOAL-JAWAB SEKERAT JALAN SI BANGSAT GILA ISIM AZRUL DAN BEKAS CLIENT PERSONAL LIFE COACHING AKU DENGAN AKU KONONNYA NAK BANTU WALHALNYA MENCURI RAHSIA NAK ANIAYA AKU! JANTAN KABARET, BABI SIAL KAU NI! BILA MASA CELAH MANA TELOQ HANG AKU MENGAKU DEWATARAYA DAN PUTERI BUNIAN HAH BABI?! LAPORAN POLIS KAU FITNAH, AIBKAN AKU, SCREENSHOT JENAYAH CYBERBULLY BODY SHAMING DAN REKOD PERBUALAN KAU DENGAN SUAMI AKU KAU TUDUH, FITNAH AKU, SEMUA AKU BAWA KE JABATAN AGAMA DAN BUKIT AMAN! AKU AKAN SEBARKAN KESEMUA LAPISAN  KAU LAH SI GILA ISIM PENDAKYAH AJARAN SESAT CARI GURU DEMI PUSAKA JIN! KAU TAK BERSIHKAN NAMA AKU KAN BABI SIAL! SEE YOU IN COURT!

SETAKAT MENYALAK DALAM GROUP KAU APA BARANG TAKUT BERSEMUKA DENGAN SUAMI AKU DAN AKU! BANGSAT LAHANAT JANTAN KEPARAT PENDAKYAH AJARAN SESAT BERANI TIKAM BELAKANG DALAM GROUP BAWA AJARAN SESAT!

BERANTAKAN RUMAHTANGGA KAU DAN SEKUTU KAU ANIAYA, FITNAH, TOHMAH UMPAT KEJI AKU! GILA SEMAKIN GILA ISIM, KAU SAKIT JIWA SEMAKIN SAKIT JIWA! KAU SAKIT SELURUH KETURUNAN KAU BERTERUSAN SAKIT! BRENGSEK  LAHANAT!

Aku doakan kau segera sembuh dari gila isim dan sakit jiwa kau Hafize Adnan PENDAKYAH AJARAN SESAT (SIHIR, SYIRIK DAN KHURAFAT) psikik scammer penunggang agama gang akhir zaman teori konspirasi pemberontak negara! Nama kau dan gang kau dalam senarai di fb group besar! Itu bukti aku bawa ke mahkamah selain screenshot, rakaman pengakuan kau fitnah aku dan conversation dalam group mistik pusaka jin kepala hotak kau bangsat!


Kamu ni dahlah bangang, jahil blur pulak tu bab aqidah! Benak hati gila isim hak dan batil dah tak boleh fikir! Akibat beramal amalan syirik khurafat! Pemesong aqidah ramai! Suami aku lebih handsomelah tongong dari Jalak Lenteng gila isim mabuk ketum meroyan serupa mati bini! Korang ni kurang kasih sayang sayang bini rupanya patutlah fitnah aku dengki tak boleh tengok ilmu aku lebih tinggi dari kamu! Tercabar lettew dalam group. Bangang! Dia tanya soalan orang beri jawaban dia bangkang orang. Ni lah gila isim syok sendiri nak jadi pemimpin menyesatkan awam! 


Kau ingat semua orang suka kat kau?! Depa whatsapp aku keji kau lagi ada bodoh! Perasan hebat! Sanad tok guru konon. Walhalnya berguru dengan syaithon!


Kau orang memang dah terpesong aqidah asyik ghibah dan percaya perbualan soal-jawab tak berhujung pangkal waktu aku keliru akibat termasuk ke alam separanormal hasil perbuatan si bangang bangsat lahanat pendakyah ajaran sesat Amir Syahmi Md. Ali dan sekutunya jadikan aku perantara mereka berkomunikasi dengan jin hingga aku terkeliru terima khabar dan cerita dari alam sana, merata aku tanya! Soal-jawab antara client personal life coaching aku Muhammad Anis Hassan (Haniz Zerstoren) gila isim alam ghaib! dan iblis bertopeng manusia Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) gila isim zikir sirr dakyah aku meditasi amalan SESAT GERAKAN NEW AGE dengan aku dimanipulasi seolah aku mengaku semua perkara tak masuk akal Islam! 

Muhammad Anis Hassan (Haniz Zerstoren) konon nak coaching. Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) konon nak membantu walhal mencuri rahsia berbohong munafiq kepada aku! 


Celah teloq kemaluan hangpa tang mana aku mengaku hah haram jadah babi sial?! Dahlah perasan bangang abadi serupa jantan mati bini! Nak muntah aku baca screenshot orang share! Bila masa aku jadi awek sibebal Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) bodoh tongong gila isim! Aku block dia punyalah lama alih-alih mengelejat mengaku aku ni follower tegar mengaku aku ni awek dia! Binatang sial sungguh!


Muhammad Anis Hassan (Haniz Zerstoren) kurang ajar bekas client personal life coaching aku. Dakyah aku jadi  pemberontak negara macam dia. Korek rahsia dari aku lastly fitnah aku perkara tak masuk pada akal mukmin muslim. PDRM maklumkan dia ni scammer penunggang agama. 


Aku tegur, nasihat dan ketawakanlah dia di posting aku selepas aku kick dia. Pengikut dia mengadu kepada aku macam-macam hal dia ni. Gila mengaku IM. Dalam group fb pun ada dibahaskan. Jadi, sebab dah kantoi dengan aky, teruslah dia meroyan fitnah manipulasi perbualan soal-jawab dia dan si gila isim Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) silat seni gayung fatani putrajaya dengan aky sampai sekarang ni fitnah masih ada lagi di fb dia dan fbpage lain hasil ditularkan oleh si gila isim Muhd Arifin pendakyah amalan perang tipu sanad nak scam duit aku!


Muhammad Anis Hassan (Haniz Zerstoren) gila ni sudahlah mengaku jin ifrit Ratu Tinta Sakti bonda dia. Mengaku ada keris dari kayangan, asyik tanya saya Dewataraya, mengaku macam-macamlah lagi. Gila isim ni.. Halusinasi kuat sungguh. Gila teruk asyik suruh aky scan (tengokkan) kawan-kawan sama spesis macam dia gila isim kuat halusinasi juga. Masa tu aku tak tau dia suruh tengok tu rupanya scan. Dan tak tau lagi mereka ni gang. Punyalah dia obseskan alam ghaib. Sanggup join coaching saya. Aku diserang ejen, pentaksub dia dan sekutunya. Aku ada kongsi dah di blog aku lagi panjang lebar ceritanya. Jenis tak beradab ni selamanya biadap. Sudah diberi warning masih lagi meroyan fitnah, jenayah cyberbully body shaming AQIDAH dan diri aku!


Kau Hafize Adnan memang jantan bebal lagi bnagsat! Tak selidik terus fitnah aku! Sama sesat semuanya korang ni jantan bangang! Jantan dayus! Lembik kecut teloq berani menghanjing dalam group! Berdepan suami aku penakut! Cakap dalam zoom pengecut tak berani bersuara! Lembik!

DENGAN NAMA ALLAH AKU BERSUMPAH! MULAI SAAT INI!

1) Selagi kau tak bertaubat dari jenayah cyberbully dan body shaming AQIDAH aku, 

2) Selagi kau tak umumkan kepada awam kau aniaya, fitnah aku akibat keBODOHan keBANGANGan dan keTOLOLan kau percaya cakap Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) gila isim pendakyah amalan Gerakan New Age sesat!

3) Selagi kau tak mengaku kepada awam kau berpakat dengan iblis bertopeng manusia Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli (Jalak Lenteng) gila isim zikir sirr dakyah aku meditasi amalan SESAT GERAKAN NEW AGE mencuri rahsia berbohong lagi munafiq menganiaya aku!

Selamanya gila isim kau semakin teruk, sakit jiwa kau bertambah parah, rumahtangga, kerjaya, kehidupan seluruh keturunan dan keluarga kau berantakan kucar-kacir tak pernah aman! SAMAN AKAN MENYUSUL!

10/11/2022

Hoi bangsat Hafize Adnan gila isim! Kau nak cakap bab dakwah secara hikmah dan lemah lembut dengan aku? Kau nak cakap bab adab dengan aku? Kau sendiri bangsat maki-hamun tak tabayyun terus percayakan si gila isim Jalak Lenteng pendakyah amalan sesat meditasi tu gerakan new age apa hal? Kau sendiri PENAKUT BACUL TAK BERANI CAKAP DEPAN SUAMI AKU KAU FITNAH AKU! KAU SENDIRI BANGSAT CAMPUR SILAT DENGAN MISTIK LAGILAH BANGANG! KAU INGAT AKU PERLU HORMAT LAGI JANTAN² SIAL LAHANAT HARAM JADAH MENGUMPAT DAN FITNAH AKU DI FB DAN DALAM GROUP MACAM KORANG BERDUA GILA ISIM DAN AHLI DALAM GROUP SESAT KAU TU BANGSAT❓BODOHLAH KAU NI! NI APAHAL PDRM DAN JABATAN AGAMA ISLAM TAK ANGKUT PUN AKU LAGI❓⁉️BANGANG ORANG YANG SESAT DIPUJA DISANJUNG❗NAMPAK SALAH AKU  ENGKAU SENDIRI SESAT TAK NAMPAK❗KEPALA OTAK KAU LAH NAK BERSEDERHANA MACAM KAU TAK CAKNA BAB SYIRIK KHURAFAT❗‼️


28/8/2023

Kahkahkahkah! Tahu kau takut eh Hafize Adnan? Kantoi dah gila isim bebal kuat menipu buat group untuk gila isim kau cari guru demi pusaka Jin kau kejadah apa hah bangsat! 

Now dah kena sergah baru tahu nak block aku eh jantan bangang! Dahlah guna logo pihak berkuasa! Pembawa ajaran sesat juga rupanya orang silat 7 langkah ni! Perbualan kau dengan Suami aku haritu jadi bukti kau penjenayah cuberbully! Report polis pun ada! Dan semua bukti aku dah beri pada Bukit Aman! Saman akan menyusul selepas urusan keluarga aku selesai. Kamu tunggu saman menyusul ya orang silat bangsat! Hahaha orang silat 7 langkah bawa ajaran sesat! Patut makan ubat tapi tertinggal itulah jadinya kamu Hafize Adnan gila isim sampai sekarang dok cari pusaka jin tok nenek moyang bangang! Share tau kepada awam dan dalam group sesat kau tu tau. Jangan lupa eh share dalam group silat di fb tu sekali tau. Biar ramai tahu kau tu *GILA ISIM CARI GURU DEMI PUSAKA!* 

Aku hormat pada yang hormat aku sahaja dan aku tak baca pun apa kau tulis. Sebab aku block kau selepas aku ambush kau. Aku dah share dalam blog, laman sosial aku, juga kepada Bukit Aman semuanya termasuklah perbualan kau dalam group, tohmahan kau pada aku dan persepakatan kau berdua gila isim bangsat kepada polis dan awam. Bodoh punya jantan! Lembik! Dayus! Pondan! Sesat menyesatkan awam! Kau Dan keluarga keturunan kau sakit semakin sakit gila isim semakin gila isim sakit jiwa! Bangsat lahanat Hafize Adnan jantan bodoh tak berakal ikut hasutan iblis khodam Jin bangang Azrul gila isim sakit jiwa bengap akidah!

HOI HAFIZE ADNAN JANTAN BANGANG SILAT 7 LANGKAH SESAT GILA ISIM SAKIT JIWA!! HIDUP LAGI KE BODOH?! HOI BABI! MANA POLIS DAN LAPORAN MAIS KAU HAH SIAL!? TIN KOSONG! HAKTUIH! 🥱🤢🤮


ANTARA NITIZEN MACAI CYBERTROOPER, KEYBOARD WARRIOR PENAKUT

Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Yatty Nawwar oih, oink oink oink lah kau. Memang pun khadam jin leluhur jin korang taksubkan sebagai moyang korang guna jari beta. Tapi tak dapat kawal akal beta. Sebab tu ketua ajaran sesat nombor 1 yang kau ikut tu aku kick daripada personal life coaching aku dan guru latih silat sesat aku sergah. Yang kau taksub benda manipulasi para dukun ilmu hitam ahli sihir tradisional moden tak guna otak apahal? Aku nak jawab kau penakut block aku kau pehal hah betina gersang kurang kasih sayang jantan?!



Semua dalam senarai nama di atas sama bangang taksub leluhur jin dan dewatraya dianggapnya tuhan. Semua ketua-ketua penyebar ajaran amalan  sesat dukun-dukun ni mereka berkhadam. Sebab itu mereka tak boleh ngam dengan beta. Beta memang anti syirik dan khurafat. Cuma tahun 2015 sehingga 2020, 2021 hingga 2023 tu tak tahu pun mereka tu ketua-ketua kumpulan ajaran sesat.


SENARAI SILAT PENYEBAR AJARAN MEMESONGKAN AKIDAH
  1. Silat Seni Gayung Makrifat Malaysia 
  2. Silat Seni Gayung Fatani
  3. Silat Harimau
  4. Silat Seni Gayung Malaysia
  5. Silat Selempang Merah
  6. Silat 7 Langkah
  7. Silat Pencak 13
  8. Silat Sendeng Gelanggang Kunyit Putih
Silat-silat ini ahli, guru latih, guru silatnya serang beta di laman sosial dan juga di alam nyata apabila mereka menyebarkan ajaran amalan sesat kepada beta atau di dalam kumpulan, beta tegur, nasihat, ingatkan jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut. Dasar semuanya berkhadam, mulakan ganggu akidah beta, memang kurang ajar tak boleh ditegur ajar.

RUPA-RUPANYA

Rupa-rupanya mereka ni anggap dewataraya tu tuhan dan leluhur jin tu moyang. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

Akhirnya terbongkar semuanya dukun ilmu hitam ahli sihir tradisional dan moden penyembah leluhur jin, Dewataraya dianggap tuhan, kayangan dianggap syurga dan Puteri Dayang Senandung dianggapkan dari kayangan. Bodohnya, elok dah jadi manusia, mengaku leluhur jin sebagai moyang. 🥱🤢🤮

Patutlah benak benar fikiran, manipulasi perbualan soal-jawab dianggap pengakuan. Rupa-rupanya semuanya sudah gila isim sakit jiwa bermasalah mental akibat taksubkan leluhur jin. Nak jadi samseng, mafia, militan pun tak bertempat, lembik tak berkudrat.


MODUS OPERANDI PLAY VICTIM.

  1. Nombor 13 ugut, bahagian Penguatkuasa Jabatan Agama Islam akan pantau, tengok siapa masuk lokap. 
  2. Diketuai oleh nombor 14 tangkap gambar curi beta sedang berjalan dengan suami. Ambil Video curi dan keluarkan beta dari kumpulan tanpa padam video beta. Puak silat sesat memang kurang ajar.
  3. Nombor 1, 4, 9 dan 15 ugut JAIS, MAIS akan serbu, angkut, lokapkan beta. 
  4. Nombor 3, dukun ilmu hitam ahli sihir kuat menurun, ugut masukkan ke kandang babi.
  5. Dua ekor Pastor Malaysia (tiada nama dalam senarai) pun ugut saman. Sekor, dua kali ugut saman.

TAPI SAMPAI SAAT INI LAPORAN POLIS, SAMAN, POLIS, MAIS TAK PERNAH SAMPAI PUN KE RESIDENSI BETA NI. BABI PUN TAK ADA. KAHKAHKAHKAH! 🤣🤣🤣🤣🤣


PERSIAPAN SEBELUM COACHING TERGEMPAR TERAKHIR 

Pagi 6/7/2020 selesai hantar suami ke pejabatnya beta lapar. Terus makan dahulu di kedai makan. Masa tu suami out station. Selesai hantar ke ofis, balik tu tersilap haluan, terus sampai Setiawangsa. Itu yang terus lapar singgah pula Kedai makan Kerisik Tomyam Seafood. 

Biasa orang makan nasi kerabu dengan Solok Lada kan? Ni beta nampak nasi dagang. Pekedai sendukkan secawan nasi dagang. Beta minta masak lemak ikan tongkol dan solok lada. Solok ladanya fuhhh maveles. Memang menepati citarasa. Sedap yakmat. Sebab sedap sangat, terlupa selfie dengan gambar nasi dagang tu. 😆


HARGA : Nasi dagang, ikan tongkol masak lemak dan solok lada, kopi O dan nasi lemak biasa 5 bungkus semuanya RM18. 


KUIH-MUIH SAMBAL BILIS : Sampai rumah, teringat nak makan kuih pula. Belilah Kuih Akok dan kuih ketayap. Nampak sambal bilis petai. Beli lagi. 🤦


HARGA : Kuih Akok dan Kuih Ketayap RM4.
Sambal bilis petai RM4.

JUMLAH RM8.


KENTANG SEGUNI : Lalu pula kedai, nampak kentang. Elok benar rupa kentangnya dalam guni tu. Rumah kami ni memang kentang favourite. Ada kentang, macam-macam kami masakkan ia. Belilah kentang. RM6 je.


JUMLAH PERBELANJAAN RM32.


Ok. Cukup. Tengahari mesti masak. Bahan semua dah ada. Sampai rumah baru buka whatsapp. Allahuakbar.🤦 
"Assalammualaikum cikgu. Selamat pagi. Saya dah daftar. Cikgu ada terima pendaftaram saya?" whatsapp diterima.

Kelam-kabut beta masak ayam masak kicap kentang untuk anak-anak. Siap masak, terus mati selera makan, bersiap-siap capai semua bahan untuk coaching sumbat ke dalam satu bag. Ambil handbag galas, terus drive ke destinasi coaching. Nota Q&A untuk PERSONAL BUSINESS COACHING menanti dengan Foodpreneur.

Jam 1:23 petang sampai duduk di luar Kenny Rogers Roasters caj handphone dan buat sedikit nota. Perut lapar tapi tak lalu nak makan. Selalunya begitulah kalau ada sesi Coaching, seminar atau Kursus.

Janji jam 2:30 petang. Jam 2:23 petang Baru budak Client sampai. Selesai kenalkan diri sedikit teruskan sesi coaching. Antara topik beta hurai dan jawabkan :

  1. Personal Branding dan Sales.
  2. Asas bina Team Agent dan Dropship.
  3. Strategi dapatkan Agent.
  4. Strategi capai income 10k.
  5. Strategi Marketing di facebook.
  6. Rahsia Likes Free tanpa Ads.
  7. Kaedah Marketing Online.
  8. 4 jenis buku wajib ada.
  9. Highlight posting.
  10. Asas Whatsapp Marketing.

Semua soalan terjawab dengan lancar. Alhamdulillah penyelesaian masalah telah berlaku. Syukur Alhamdulillah. Lega rasa di hati.

Jam 4:10 petang selesai Personal Coaching Business and marketing untuk client beta, Usahawan Bahulu Cermai Bonda dan Buah anggur. (Hormat permintaan Client minta rahsiakan siapa beliau demi menjaga hati Guru-Gurunya yang lain). Ke kaunter bayar bil air RM17.40. Bayar guna E-Wallet. Selesai ucap terima kasih, maka kami pun balik terus ke destinasi masing-masing. Alhamdulillah. Sampai rumah kelam-kabut solat dahulu. Dapat lagi mesej, rupanya kena shake untuk dapatkan reward ewallet pembelian air tadi. Fuhhh dah berganda rupanya coins reward beta dapat! 34.70? Wow! 😱



CLIENT DURHAKA TAKSUB GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI [sambungan dari artikel blog INI].


Muhammad Faiq client personal life business coaching kurang ajar. Masa sampai tu nampak macam tongong je. Tapi memang tongong pun. 🥱


CLENT MENDURHAKA DM FACEBOOK 

Tahun 2021 waktu viral guru latih silat Seni gayong Fatani Putrajaya, kakitangan Alang Pekaka Sdn Bhd berhati iblis laknatullah'alaih  tu fitnah tuduh, tohmah, fitnah, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack) ke atas akidah, kesihatan (minda dan jiwa), nyawa (ruh dan semangat), niqab beta, fitnah keluarga keturunan beta, ugut bunuh, sihir, santau, jurus hingga muntah darah, saman, lapor pada polis, sumbat dalam kandang babi, PDRM, JAIS, MAIS akan serbu, lokap dan angkut beta. Tiba-tiba bekas client ni, mesej messenger Facebook yang beta jarang buka, semata-mata hendak korek rahsia.  Lama baru beta Whatsapp jawab pada 31/12/2021, jam 4:23 pm.


Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Beta whatsapp teruslah
Assalamu'alaikum

1) Tuan ada bercakap atau maklumkan kepada Azrul? Kalau tak ada lagi bagus. Saya sudah dapatkan lawyer kes jenayah cyberbully body shaming aqidah, minda dan niqab saya ni.

2) Sekadar makluman, semua conversation dan apa berlaku adalah dalam pengetahuan suami saya.

3) Saya telah beri warning pada Azrul. Kemudian saya yang block beliau. Jadi beliau semakin gila meroyan. 

4) Sebenarnya ramai je orang silat dan orang awam yang friendlist dia juga friendlist saya.  Mereka yang mesej whatsapp saya tanyakan apa cerita sebenarnya. Antara kawan dia juga merupakan client  coaching saya.

5) Ramai yang beri saya link dan screenshots viral fitnah saya mereka buat tu. Saya sahaja malas  melayan dah. Baik saya fokus mentauhidkan Allah.

6) Memang ada beberapa orang silat yang saya hubungi tujuan saya mencari bukti (ikut cara saya) dan mencari juga mana silap saya. Alhamdulillah saya sudah jumpa dalang utama fitnah ni. Lawyer saya sedang siapkan kerja mereka. 

Harap maklum dan Terima kasih ya kontak saya tanya.


DIA SENYAP TERUS.

Ingatkan dia faham. Rupanya dasar jantan lembam faham. Maka beta beri gambar iblis ini dan tulis,


Senarai ketua ajaran sesat, pastor Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, akhir zaman, teori konspirasi, penyebar ajaran amalan sesat, jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack, puteri nur cahaya, cikgu ieta, bongkar, dedah, silat sesat, ajaran sesat, di Malaysia, dukun ilmu hitam, ahli sihir, ruqyah syirkiyyah
Nah nak tahu sangat setan ni buat apa kan? Jangan malas membaca pandai cakap sahaja aqidah barai pun tak kisahkan ikut sahaja gang sesat menyesatkan kan ni fitnah sini sana hal saya. [Link channel telegram] Ada akal pakai bukan campak ke lantai. Lastly semua bisnes tak menjadi akibat tak cakna bab aqidah.



CLIENT MENDURHAKA KURANG AJAR

Eh dia melawan. Baru sahaja kenal dengan jantan gila tu, dengan beta yang sudah lama dia ikut dia jadi lupa diri bodoh sombong terus percayakan jantan iblis laknatullah'alaih tu, siap bersyarah dengan ilmu tin kosongnya kepada beta. Akhirnya sewel. Beta istilahkan sebagai mendurhaka kepada beta selaku coachnya atas sikap kurang ajarnya tidak tahu hujung pangkal cerita marah-marah beta. Itulah beta selalu pesan, jangan korek rahsia. Akhirnya mereng, gila isim sakit jiwa, marah-marah sound beta. GILA! Jantan memang ramai gila. Perbuatan biadap kurang ajarnya itu bermaksud dia telah membenarkan perbuatan nombor 1 dan sekutu-sekutunya. 

Korek cerita, hendak tahu sangat, bila beta maklumkan, eh, dia melawan, dia pula nak ajar beta adab, minta dalil naqli bagai tapi dia sendiri bengap tak tahu meditasi tu ajaran sesat. Sudahlah menipu. Kurang ajar. Beta hendak support business dia, dia buat sombong bodohnya, kenal beta sudah lama, percaya kepada fitnah Guru latih silat Seni Gayong Fatani perasan nak mati yang baru setahun sahaja dia kenal. Percayakan sangat iblis bangsat lahanat berkhadam jin dok mai ganggu beta setiap hari. Sama sahaja rupanya dia seperti nombor 1 client personal lifestyle coaching paling kurang ajar. Memang kena makilah dengan beta. Beta tak kira dah. Kalau orang satu kali kurang ajar, beribu kali lagi beta boleh maki siap beta jawab sahajalah,

[09/03/2022, 12:35 am]: Saya lebih hilang hormat lagi kepada kamu. Sememangnya dia lebih layak dipanggil sedemikian. Maki-hamun dia bersama gang akhir zaman gila isimnya tu kamu masih membela lagi? Syirik khurafat meditasi dia buat tu kamu bela dia lagi? Setakat tanya tak ada action tak perlulah bertanya. Saya pun sudah lama hilang hormat pada kamu. Dengan ini saya tidak menghalalkan apa sahaja ilmu telah saya kongsikan kepada kamu. Kerana kamu bersetuju dengan tindakan kawan baik kamu yang kurang ajar terhadap aqidah saya.

Bila benak hati yang salah pun disanjung-sanjung. Yang salah pun dikatakan betul. Buat saya ketawa sahaja kamu ni bila orang seperti kamu yang tidak tahu adab, tidak tahu bab aqidah, tidak tahu apa itu jenayah cyberbully,  jenayah body shaming, menyatakan tidak hormatkan saya hanya sebab membela kawan kamu yang tak semenggah pendakyah amalan sesat meditasi aqidah sesat gerakan new age kepada saya. Nak saya hormat? Eh tak payahlah. Gila isim buat syirik khurafat tak perlu saya hormatlah. Layak saya maki sahaja.

Pendakyah amalan sesat biadap kurang ajar seperti dia dan rakan-rakannya yang bengap memanipulasikan perbualan mereka dengan saya itu memang tidak layak langsung dihormatlah. Kamu nak kata saya tak hormat dia? Dia lagi 2juta kali biadap pada saya. Setakat saya nyatakan Tengku Azrul Hamdi Tuan Zolkapeli tu syaithon, babi dan sial sebab ghibah, fitnah, tohmah, MENIPU kepada awam, dahlah perasan pula tu apalah sangatkan...? 🤣

Sedangkan PDRM sendiri menyatakan pendakyah zikir sirr metod meditasi itu psikik dan scammer penunggang agama. Kamu lagi membela dia? Apa barang jadi lelaki jika tidak tahu hukum-hakam, tidak tahu bab aqidah. Bab aqidah pun tidak cakna? Ilmu pun tin kosong ada hati nak syrahkan saya. Kahkahkahkah. Sila mengaji sifat 20 dan bab adab. Hadamkan baru boleh bersyarah dengan saya. Kelakar gang gila isim ni. 🤭

Apa barang aqidah barai bila dia mula menuduh saya sesat dan macam-macam? Itu orang kamu nak saya hormatkan? Eh, boleh blahlah. Terang jelas dia mendakyah amalan meditasi aqidah sesat gerakan new age. Lagi hendak dibela. Kasihan sungguh bila buta mata hati perkara berkaitan aqidah ni. Mengorek rahsia mencari tahu kenapa saya anti pendakyah meditasi itu tetapi bila dinyatakan membangkang pula. Saya hanya hormatkan orang yang hormat dan beradab dengan saya sahaja. Faham? 
Allah pun melaknat iblis yang menderhaka kepadaNYA. Kamu tu hebat sangatkah hendak membela pemesong aqidah seperti syaithon bertopengkan manusia itu? Apa hak kamu biadap dengan saya? Kamu fikir kamu hebat sangat? Lainkali kalau tidak tahu bab aqidah, tidak tahu bab adab tidak perlu hendak korek rahsia dari saya. Faham? Sama sahajalah kamu tu dengan dia sikap tak beradabnya kepada saya. Adab dan bab aqidah pun tak tahu, ada hati nak syarahkan saya? Huh! 🙄

Patutlah saya berat hati terima kamu sebagai peserta coaching saya tempoh hari. Inilah asbabnya. Bab aqidah langsung tidak cakna lagi membela syaithon bertopengkan iblis pendakyah meditasi aqidah sesat gerakan new age. Penat bocorkan rahsia kesesatan dia sahaja. Bukan kamu faham pun... 😪

Alamak panjanglah. Bukan dibaca pun faham pun tidak tulis ringkas pun tak faham. Inikan tulis panjang-panjang. 🤭 Report polis ada lah. Kamu dan dia ada? Takda pun. Lemah! Kahkahkahkah! Kamu sudah tidak ada kena-mengena lagi dengan saya. Sekian.

Patutlah suami saya pesan lama dah jangan layan budak-budak tu termasuk si Faiq tu. Benak hati bukan faham apa pun. Gang sama juga sengal dan isimnya. 🙄🤣🤭

BILA BETA SUDAH FAHAM

Kena maki lagi. Peduli apa beta pada jantan sangap lembam faham kawan dia dan siapa sahaja yang membaca. Lama sangat dah beta simpan.
[23/01/2023, 9:53 pm] HOI JANTAN BODOH! KAU TAHU TAK AZRUL YANG KAU BANGGAKAN SANGAT TU PEROGOL SECARA GHAIB BERKHODAM JIN DAKYAH AKU AMALAN SESAT MEDITASI! KAU BANGSAT JANTAN SIAL MANA TAHU BAB ADAB BAB AKIDAH DAN NYAWA SIBUK SANGAT NAK BERSYARAH BAB AGAMA DENGAN AKU! ILMU AGAMA PUN KAU CETEK NAK TUDUH FITNAH AKU PULAK! DASAR PESERTA COACHING TAK MENGENANG BUDI! GILA ISIM SAKIT JIWA SAMA JA KAU DENGAN YANG LAIN JAHIL MUROKKAB! TIDAK TAKKAN BUKIT AMAN PANGGIL DIALAH LAHANAT SUNGGUH KAU ORANG JANTAN² SIAL TAK TAHU ADAB DENGAN KAUM WANITA! BILA KENA MAKI TERUS NAK MEROYAN GILA ISIM GILA BABI‼️ LAHANAT NAK KOREK RAHSIA RUPANYA BODOH BEBAL TAK FAHAM BAB NYAWA TAK FAHAM BAB AQIDAH‼️MEMANG SUAMI AKU YANG SURUH SEBARKAN DIA PENDAKYAH AJARAN SESAT. KAU APAHAL NAK MENDAKYAH AKU SENYAPKAN PERILAKU JANTAN BANGSAT SANGAP TU‼️ DAHLAH TAK TAHU MALU MENGAKU AKU NI AWEK DIA‼️ ANUGERAH AKU DAPAT PUN DIA PERTIKAI KAU APAHAL FAIQ NAK MEMBELA DIA SANGAT HAH SIAL‼️MEMANG KAU ORANG NI KURANG AJAR‼️NAK AKU HORMAT KAU ORANG TAPI KAU ORANG SENDIRI TAK TAHU HORMAT AKU‼️ SEBAB TU BISNES KAU TAK MENJADI KEJAP BUAT TU KEJAP BUAT NI‼️ AKU TOLAK AJARAN SESAT DIA KAU NAK HUJJAH AKU PEHAL⁉️‼️ BODOH PI MENGAJI BAB AGAMA LAGI BAIKLAH TAK PAYAH KAU NAK TUNJUK PANDAI DENGAN AKU‼️ ANAK BINI PUN DIRI KAU SENDIRI PUN TUNGGANG LANGGANG SIBUK NAK SURUH AKU DIAM‼️ MURTAD KAFIR DAH KAU DAN AZRUL TU TAHU TAK⁉️‼️ AKU HARAMKAN SEMUA ILMU AKU SHARE PADA KAU SEBAB KAU BERSUBAHAT DENGAN BINATANG LAHANAT IBLIS BERTOPENGKAN MANUSIA BERTOPENGKAN SILAT MENDAKYAH AKU AMALAN SESAT, AMBIL KESEMPATAN ROGOL SECARA GHAIB DAN JIN KHODAM DIA YANG GANGGU AKU‼️ AKU MINTA ALLAH TIMPAKAN KE ATAS ANAK BINI KAU SAMPAI SASAU SEUMUR HIDUP KETURUNAN KAU BARU KAU FAHAM MACAM MANA HAMPIR MATI NYARIS HILANG NYAWA NAZAK BERKALI-KALI SUAMI AKU HADAP TIAP HARI‼️ LAHANAT KAU NI FAIQ‼️BODOH TAK TABAYYUN MENUDUH AKU FITNAH AKU MACAM²‼️ INGAT‼️ KAU SAKIT SEMAKIN SAKIT DAN GILA ISIM SEMAKIN GILA ISIM AKIBAT TUDUHAN TAK BERASAS KAU TU SEMUANYA‼️ BANGANG‼️ REPORT POLIS AKU ADA DIA APA ADA‼️HARAPKAN KONEK LEMBIK DIA TU JA LAH‼️SANGAP TAK DAPAT DENGAN BINI TRY TEST PADA AKU MELALUI AMALAN SESAT MEDITASI GERAKAN NEW AGE‼️ KOREK RAHSIA TAPI BANGANG‼️TAK FAHAM²‼️
Terus beta block jantan gila isim sakit jiwa tu. Bekas client personal coaching business and marketing, Muhammad Faiq dari Shah Alam tu rupa-rupanya sudah ada coachnya sendiri. Bohong dengan beta tiada coach. Dia dihantar coaching dengan beta oleh usahawan terkenal pada tahun 2020 tu.
Akhirnya beta dapat kesan, dia dihantar oleh seseorang berpura-pura hendak coaching oleh founder terkenal pula tu. Patutlah macam bodoh tongong sahaja semasa sesi coaching. Kurang ajar. Memang dari awal lagi dah berat hati nak terima sebagai peserta coaching. Ini jadinya akhirnya. Apa pun, beta cukup puas hati dah maki. Alang-alang dah beta dibusukkan, biar beta sebarkan hak beta pula, mereka beta maki dan carutkan. Jadi, kepada semua seangkatan Muhammad Faiq tu, terutamanya netizen, macai, cybertrooper, keyboard warrior yakin ahli syurga, mentaliti jamban jahil murokkab (bodoh, bahlol, tolol, bangang), percayakan mereka semua tersebut di atas, neraka khutomah dan neraka jahannamlah tempat anda semua. 

Kisahkan beta maki-hamun samseng, mafia, militan tu, tak kisahkan adab, akidah, nyawa anak-anak, adik-beradik, emak, bapa, keluarga keturunan kalian yang dari sekolah rendah lagi dihipnosis oleh motivator penceramah-penceramah motivasi ejen-ejen pastor Malaysia, Gerakan missionary Kristian berasal daripada Freemason Iluminati tu?

Puas hati beta. Tapi itulah. Beta pun silap juga. Terlupa tunjuk kepada dia dua (2) laporan polis di bawah. Sebab ada juga yang beta sudah tunjuk tapi lembam faham. Kali ini beta kongsikan lagi. MOGA menjawab semua soalan yang bertanya. Beta sudah penat sebenarnya. Tahun 2024 pun masih ada lagi scammer akidah ni. Tapi sebab sudah faham modus operandi mereka, beta block terus toksik yang ada supaya tidak berlaku lagi seperti sebelumnya.

Inilah antara kisah jenayah pembuli siber terhadap beta. Tapi beta tak tumbang dan tak goyang dek semua perbuatan mereka. Allah dah berjanji tempat paling busuk untuk pengikut syaithan dilaknat Allah SWT.


FIRMAN ALLAH SWT

وَٱتَّبَعُوا۟ مَا تَتْلُوا۟ ٱلشَّيَـٰطِينُ عَلَىٰ مُلْكِ سُلَيْمَـٰنَ ۖ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَـٰنُ 
وَلَـٰكِنَّ ٱلشَّيَـٰطِينَ كَفَرُوا۟ يُعَلِّمُونَ ٱلنَّاسَ ٱلسِّحْرَ وَمَآ أُنزِلَ عَلَى ٱلْمَلَكَيْنِ بِبَابِلَ هَـٰرُوتَ وَمَـٰرُوتَ ۚ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّىٰ يَقُولَآ إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌۭ فَلَا تَكْفُرْ ۖ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِۦ بَيْنَ ٱلْمَرْءِ وَزَوْجِهِۦ ۚ وَمَا هُم بِضَآرِّينَ بِهِۦ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ ٱللَّهِ ۚ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنفَعُهُمْ ۚ وَلَقَدْ عَلِمُوا۟ لَمَنِ ٱشْتَرَىٰهُ مَا لَهُۥ فِى ٱلْـَٔاخِرَةِ مِنْ خَلَـٰقٍۢ ۚ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْا۟ بِهِۦٓ أَنفُسَهُمْ ۚ لَوْ كَانُوا۟ يَعْلَمُونَ ١٠٢

Translation :

They followed what the evil ones gave out (falsely) against the power of Solomon: the blasphemers Were, not Solomon, but the evil ones, teaching men Magic, and such things as came down at babylon to the angels Harut and Marut. But neither of these taught anyone (Such things) without saying: "We are only for trial; so do not blaspheme." They learned from them the means to sow discord between man and wife. But they could not thus harm anyone except by Allah's permission. And they learned what harmed them, not what profited them. And they knew that the buyers of (magic) would have no share in the happiness of the Hereafter. And vile was the price for which they did sell their souls, if they but knew!

Maksudnya :
Mereka (membelakangkan Kitab Allah) dan mengikut ajaran-ajaran sihir yang dibacakan oleh puak-puak Syaitan dalam masa pemerintahan Nabi Sulaiman, padahal Nabi Sulaiman tidak mengamalkan sihir yang menyebabkan kekufuran itu, akan tetapi puak-puak Syaitan itulah yang kafir (dengan amalan sihirnya); kerana merekalah yang mengajarkan manusia ilmu sihir dan apa yang diturunkan kepada dua malaikat: Harut dan Marut, di negeri Babil (Babylon), sedang mereka berdua tidak mengajar seseorang pun melainkan setelah mereka menasihatinya dengan berkata: "Sesungguhnya kami ini hanyalah cubaan (untuk menguji imanmu), oleh itu janganlah engkau menjadi kafir (dengan mempelajarinya)". Dalam pada itu ada juga orang-orang mempelajari dari mereka berdua: ilmu sihir yang boleh menceraikan antara seorang suami dengan isterinya, padahal mereka tidak akan dapat sama sekali memberi mudarat (atau membahayakan) dengan sihir itu seseorang pun melainkan dengan izin Allah. Dan sebenarnya mereka mempelajari perkara yang hanya membahayakan mereka dan tidak memberi manfaat kepada mereka. Dan demi sesungguhnya mereka (kaum Yahudi itu) telahpun mengetahui bahawa sesiapa yang memilih ilmu sihir itu tidaklah lagi mendapat bahagian yang baik di akhirat. Demi sesungguhnya amat buruknya apa yang mereka pilih untuk diri mereka, kalaulah mereka mengetahui. [Al-Baqarah Juz 1 / Hizb 2 - Page 16, 2: 101]

SUMPAHAN LAKNAT

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH MAHA PENYAYANG. WALLAHI, WABILLAHI, WATALLAHI. Mereka ini adalah kuncu-kuncu iblis laknatullah'alaih. Komplot penyebar ajaran amalan sesat dukun ilmu hitam ahli sihir silat sesat berkhadam murtadkan beta dan bunuh beta. Oleh itu, beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta bersumpah laknat, mereka semua akan sakit semakin sakit, gila isim sakit jiwa selama-lamanya, takkan masuk syurga atas perbuatan aniaya, zalim, khianat berkomplot dakyah ajaran sesat, ruqyah syirkiyyah (ritual sihir hipnosis meditasi pukau), manipulasi perbualan soal-jawab dengan beta dijadikan pengakuan, sebar gambar beta, buat page palsu, tuduh, tohmah, fitnah, caci, maki, hamun, carut (jenayah cyberbully body shaming, cyberwar, cyber attack) ke atas akidah, kesihatan (minda dan jiwa), keselamatan(ruh, jiwa, nyawa dan semangat), niqab, dan pelbagai lagi ugutan termasuk ugutan bunuh ke atas beta, keluarga keturunan (melibatkan suami, anak, Almarhum Ayahanda, Almarhumah Bonda beta, datuk, nenek, moyang beta Raja Bugis, Raja Arab Banjar, Raja Majapahit keturunan Rasulullah SAW) beta DAN beta takkan diam selagi mana perkara tersebut tidak mereka bersihkan, masih disebar viralkan, perbuatan mereka terhadap beta tidak war-warkan ke seluruh media massa dan media sosial. Harap maklum. 

Nasihat beta kepada mereka yang masih buat coaching, usah sampai terjebak dengan ajaran sesat puak silat sesat seperti beta nyatakan termasuklah ajaran sesat GURU LATIH SILAT SENI GAYUNG FATANI PUTRAJAYA GILA ISIMMoga Allah SWT mengampuni beta disihir, terlalu minat ilmu marketing dan silat dahulunya sehingga terjebak dengan mereka semua. Aamiin Yaa Robbal 'Aalamiin.

Nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ietasuri rumah sepenuh masa. Penulis Lifestyle Blogger dan Content Creator. MANTAN Social Media Marketing Coach, Speaker Digital Marketing, Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) dan Guru Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS). Graduan UTMSpace dan pondok. Keturunan Rasulullah SAW. Anti ajaran sesat. Kronik slipped disc L4 L5 pulih TANPA bedah, suntikan dadah, ruqyah syirkiyyah (rawatan sesat sihir ritual hipnosis pukau, syirik dan khurafat).



BERKAITAN BOMOH DUKUN ILMU HITAM AHLI SIHIR PENTAKSUB LELUHUR JIN SCAMMER, SAMSENG, MAFIA, MILITAN GILA ISIM, GILA BABI, SAKIT JIWA, BERMASALAH MENTAL

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi berkunjung ke blog beta nama pena Puteri Nur Cahaya @ Cikgu ieta, Suri rumah sepenuh masa, Penulis Lifestyle Blogger, Content Creator berpengalaman Social Media Marketing Coach dan Speaker Digital Marketing. Mantan Guru Jabatan Agama Islam Negeri Selangor (JAIS) meletakkan jawatan untuk fokus perniagaan, mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). Meletakkan jawatan sebab kronik slipped disc L4 L5.

Alhamdulillah kronik slipped disc sembuh pada 24/9/2023 tanpa suntikan steroid atau apa pun ubat selepas putuskan terus soal-jawab dengan ustaz rupanya bomoh, mantan guru silat mengaku pernah 23 tahun sesat dan ada saka, mendakyah beta ajaran sesat.

Sila komen untuk beta singgah ke laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan artikel sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ada pendapat atau kisah ingin dikongsikan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com .

Featured Post

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER

MUKMIN MUSLIM HENTIKAN PEMBULIAN SIBER.   ( Kongsi pada  07/05/2024 jam 11:31. Kemaskini pada  12/05/2024 jam 19:53),  Pinned   article  29/...